Dacia Vlog – canalul de Youtube dedicat pasionaților de autoturisme Dacia

Dacia Vlog este un canal de Youtube dedicat pasionaților de autoturisme Dacia. ”Noi încercăm să postăm săptămânal diferite tutoriale precum: ”Ce poți să modifici la Dacia Logan/ Sandero”; ”Aflare cod navigație”; ”Consum motor 0.9 Tce benzină Logan/ Sandero”, ”Schimbare volan Dacia Logan”, ”Sandero, Duster” etc”, ne transmit creatorii canalului de Youtube, Ana și Răzvan.

Este un canal la început de drum, dar a reușit să strângă într-o lună peste 600 de abonați și peste 14.000 de vizionări.

Am conceput acest canal pentru că noi deținem o mașină modificată. Dacia Sandero Stepway 2 transformată în Dacia Sandero Stepway 2 facelift. Pentru că nașul nostru Roberto ne-a ajutat să aducem aceste modificări am decis să colaborăm. Așadar, Dacia Vlog este un canal de Youtube conceput în familie. Noi și nașii, Alexandra și Roberto. Încă un amănunt. Deținem și un alt canal de Youtube. Se numește Viața-n Doi. Acolo postăm săptămânal vloguri de cuplu”, ne precizează Ana și Răzvan, doi tineri din Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here