Ce mărci de șeminee ajung în casele românilor prin intermediul PEFOC.ro

858 views

Alegerile fac parte din viața noastră într-o manieră constantă. Și e important să luam decizii de care să nu ne pară rău pe parcurs. Mai ales când sunt pe termen lung. Nu este ușor să luăm cele mai bune alegeri atunci când ne hotărâm să ne cumpărăm mobilierul din casă sau diverse obiecte decorative de care avem nevoie. Piața este plină de pise de mobilier și este destul de dificil să ne hotărâm ce să achiziționăm. Și poate nu ai crede, dar și alegerea unui șemineu pune uneori probleme viitorilor beneficiari.

De ce e greu să alegi un șemineu?

Pentru că da, pe piață există diverse modele, variate și stiluri, diverși producători, și mulți așa ziși „specialiști”. Calitatea ar trebui să fie un punct important atunci când ne alegem șemineul. Iar pentru montarea lui e recomandat să-i alegem pe adevărații specialiști în șeminee. Un exemplu ar fi echipa PEFOC. Montarea necorespunzătoare a unui șemineu poate avea consecințe grave.

Un șemineu nu se face abstract, ci trebuie gândit de la început până la sfârșit în așa fel încât să aibă sens în contextul în care se va afla după ce este gata. Participarea specialistului de la primul pas este importantă.

Și dacă am amintit de calitate, trebuie să vă zic de șemineele din gama Premium Hoxter disponibile doar pe rafturile magazinului PEFOC.ro

„Distribuim, de pildă, focare marca Hoxter din clasa High Quality, de o calitate recunoscută pe plan mondial, care îndeplinesc cele mai riguroase norme de siguranță, consum și emisii. Avem multe alte branduri renumite – Kratki, Darco, Silca, Ventlab etc. Avem, de asemenea, circa 10 furnizori de talie europeană cu care colaborăm foarte bine și pe care dorim să-i păstrăm. Pe lângă recomandările privind caracteristicile tehnice ale focarelor, încercăm să facem și o oarecare educare a clienților finali cu privire la felul în care se alimentează cu lemne un șemineu, ce fel de lemne sunt necesare, uscate minimum doi ani, cu dimensiuni propice. Avem îndrumare scrise și editate de noi, care ajută foarte mult oamenii nefamiliarizați cu aceste operațiuni”- spune reprezentantul PEFOC.

De câțiva ani românii au început să privească cu alți ochi șemineele și tot mai mulți le-au adus în locuințele lor. Ba mai mult, mulți au renunțat la sursele de căldură pe care le foloseau și au ales ca șemineul să fie unica sursă de căldură din casa lor. Da, se poate! Un semineu lemne face față să încălzească toată casa.

PEFOC.ro este unicul distribuitor din România al șemineelor Hoxter. Din 2009 produsele Hoxter sunt vândute în 23 de tări din Europa. La noi în țară sunt disponibile datorită firmei PEFOC.ro – companie dedicată șemineelor de calitate superioară de 18 ani.

HOXTER a ales PEFOC – „Selecționăm atent rețeaua noastră de distribuție pentru a crea parteneriate bazate pe încredere și respect, aceasta fiind filozofia noastră”.

Astăzi, pe rafturille întregului grup PEFOC se găsesc focare tradiționale, focare cu apă, soba tip șemineu, bio-șeminee, coșuri de fum profesionale, aerisiri (grile), accesorii pentru curățirea și întreținerea șemineelor, uși din fontă pentru șeminee, materiale refractare și izolatoare, sticlă termorezistentă, elemente, ventilatoare sau tub semineu. Iar pe lângă toate acestea, există oameni specializați care sunt gată să vă ofere calitate, seriozitate, lucru bine făcut pentru a vă bucura la final de un șemineu care să mulțumească și generațiile ce vin din urmă.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI