Produs nou în magazin! Babymoov – Perna anatomică 2 în 1 Cosymorpho

Perna Cosymorpho a fost special conceputa si testata alaturi de mamici, cu scopul de a oferi suportul necesar capului bebelusului, precum si zonei lombare. Aceasta perna este recomandata inca de la nastere.

– Suportul capului: zona laterala mentine o pozitie stabila a capului bebeblusului, iar zona din mijloc faciliteaza dezvoltarea unei forme corecte a capului (evitandplagioencefalia sau sindromul capului turtit)
– Suportul lombar: zona laterala impiedica alunecarea bebelusului, mentinandu-i o pozitie dreapta a zonei lombare; iar zona din mijloc a fost conceputa din fibre dense (pentru a evita deformarea ei), precum si din materiale care permit circulatia aerului (pentru a evita supraincalzirea)

In crearea suportului a fost utilizata Spuma cu Memorie cu densitate mare, pentru a evita deformarea ei indiferent de presiunea exercitata. Lateralele sunt realizate din microfleece pentru confortul bebelusului.

Materiale delicate ale acestei pernute permit circulatia aerului, in fiecare strat al pernei, evitandu-se astfel supraincalzirea.
Perna poate fi spalata la masina de spalat si poate fi utilizata in patut, leagan, scaun auto, balansoar, etc.
Dimensiuni: 54.5x35x5 cm

Te aşteptăm cu drag în magazin cu o mulţime de produse foarte utile! Vino să alegi tot ce este mai bun pentru micuţul tau, la cel mai bun preţ!

Clienţii pot primi consiliere în alegerea produselor și pot cumpara și articole care nu există în magazin, dar pot fi aduse la comandă.

Adresă: STR. VICTORIEI 23, Pitești
Telefon: 0761 898 127
Facebook: BeBe Confort Pitesti

Comments

comments