Ateliere de educaţie nonformală pe tema prevenirii violenţei în comunele Merişani şi Miceşti, parte a proiectului Comunităţi 3D!

0
433

Comunicare, dezvoltare personală, nonviolenţă!

În perioada 30 septembrie – 1 octombrie 2016 vor avea loc în localităţile Merişani şi Miceşti o serie de activităţi de educaţie nonformală şi ateliere de lucru cu scopul prevenirii violenței şcolare în rândul elevilor din aceste comunități. Activitățile sunt parte a proiectului Comunităţi 3D! Comunicare, dezvoltare personală, nonviolenţă!, proiect finanţat de compania OMV Petrom.

Proiectul în ansamblul său se desfăşoară între lunile Mai – Decembrie 2016. Beneficiari direcţi ai activităţilor din cadrul acestui proiect sunt tinerii care provin din comunităţile Săpata, Poiana Lacului, Miceşti şi Merişani. Proiectul, finanţat de OMV Petrom, vine astfel în sprijinul tinerilor din mediul rural, continuând activităţile şi iniţiativele desfăşurate de Asociaţia Imago Mundi în mediul rural în ultimii opt ani.

Proiectul reprezintă o urmare a colaborării dintre Asociaţia Imago Mundi şi OMV Petrom, care a finanţat şi în anul 2015 un proiect, numit Comunităţi 3D! Comunicare, dezvoltare personală, nonviolenţă!, proiect care, alături de Siguranţa în comunitatea mea!, este la a doua ediţie în anul 2016, implicând tineri din comunităţile Miceşti, Săpata, Poiana Lacului şi Merişani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here