Alina Frătică, vicepreședinte PAM și Argentina Culcuș, președinte al Organizației de Femei PAM, au ținut să le facă o mică bucurie de Sărbători copiilor defavorizați din Ștefănești, dar și familiilor din comuna argeșeană Bradu care au copii cu dizabilități. Ajutoarele lui Moș Nicolae, Argentina Culcuș și Alina Frătică, au mers la Ștefănești unde au împodobit bradu, au cântat coline și le-au dăruit copiilor defavorizați din Ștefănești pachețele cu dulciuri. Gestul nobil nu s-a oprit aici și cele două doamne din PAM au mers cu pachete și la 20 de familii din Bradu care au copii și adulți cu dizabilități.

”La sfârşit de an, magia Sărbătorilor de Iarnă ne învăluie. Trebuie să fim mai buni și mai darnici. Din dorința de a aduce o mică bucurie copiilor defavorizați, am mers la Ștefănești, unde am făcut un brăduț, am cântat colinde și am dăruit dulciuri celor 30 de copii. Gestul nostru nu a rămas nerăsplătit, iar cei mici ne-au dăruit la rândul lor zâmbete și îmbrățișări”, a declarat Alina Frătică.

”După momentul deosebit de la Ștefănești am mers cu pachete și la Bradu. Am vrut să le facem o bucurie și celor 20 de familii care au copii și adulți cu dizabilități. Pentru noi, cea mai mare bucurie a fost să-i vedem zâmbitori și fericiți, iar cea mai mare mulțumire au fost îmbrățișările lor sincere. Sâmbătă, 9 decembrie, mergem la azilul de pe strada Tăbăcăriei din Bradu, unde sunt 50 de persoane cu boli psihice, să le pregătim o masă caldă”, a declarat Argentina Culcuș.

Comments

comments