Alin Rainea, patronul Fabricii de Publicitate Spider s-a reprofilat: cultivă legume eco

1
2499

Alin Rainea, cunoscut pe vremuri pentru implicarea în politică şi în ultima perioadă pentru cea mai profesională agenţie de publicitate – Spider Holding, a ales să îşi diversifice preocupările şi a trecut la legumicultură. Mai nou, el cultivă în solariile proprii roşii eco şi castraveţi ţepoşi. Nu doar pentru prorpiul consum, ci şi pentru vânzare. Doritorii pot comanda, în principal pe Facebook, legumele fiind livrate către oraş. Cum legumicultorul susţine că toate produsele sale sunt bio, şi preţurile sunt ceva mai ridicate: Roșii ecocherry – 9.99 lei/kg, Roșii ecobune – 4.99 lei/kg, Castraveți țepoși – 25 lei/kg.

Pentru cei interesaţi, există şi o descriere a produselor mai deosebite.
Castraveți țepoși – insulina vegetală. Eco 100%.
Kiwano – ・castravetele țepos: Se culege cu mănuși și îmbină inedit gustul de banane, lămâie și castravete convențional.
Kiwano este bogat în proteine, vitamine: C, B2, B5, B6 și vitamina E, iar coaja este bogată în beta-caroten. Fructul conține sodiu, potasiu, magneziu, mangan și este bogat în antioxidanți. Kiwano este bogat în carbohidrați de bună calitate și nu conține grăsimi sau colesterol.

 

Conținând zero colesterol, însă fiind bogat în antioxidanți si vitamine, Kiwano accelerează ușor metabolismul și stimulează ficatul în scăderea sintezei de colesterol. Kiwano este un fruct care poate fi consumat de persoanele care suferă de hipercolesterolemie.
Menține tinerețea pielii
Bogat în vitamine, castravetele țepos ajută în regenerarea și menținerea tinereții pielii, din interior.
Kiwano este foarte sărac în calorii, de aceea poate fi consumat cu încredere la dietă.
Kiwano este de asemenea bogat în proteine, fiind recomandat în perioada de post sau vegetarienilor. Un castravete țepos conține 4 g de proteine, o cantitate aproximativ egală cu a unei linguri de unt de arahide.
Kiwano este excelent în perioadele de suprasolicitare, dar și pentru sportivi, fiind foarte hidratant, pentru că conține peste 90% apă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here