Airsoft-ul, sportul care dă tonul distracției între prieteni!

Conceput ca o formă de respectare a armelor și principiilor războiului într-un spațiu restrâns, care imită terenul de luptă, dar fără să existe nicio amenințare la adresa vieții combatanților, airsoftul s-a transformat într-un sport în care sunt implicate din ce în ce mai multe persoane. În anii ’70, atunci când a fost lansat acest sport, ideea de a dispune de o replică a unei arme reale a trezit multe dileme în rândul oamenilor. Încă de la primele replici de airsoft Tokyo Marui, aceste imitații erau niște copii perfecte ale armelor care se găseau în dotarea diverselor trupe militare și de poliție. Însă, de-a lungul timpului, airsoftul a început să se diferențieze de tot ceea ce era similar pe piață, fiind, în același timp, un sport, o modalitate de formare a caracterului și a personalității, precum și o formă de distracție și divertisment.

Sportul în care combatanții se respectă!

Pe terenul de airsoft, chiar și atunci când se urmărește îndeplinirea unor obiective strategice, de cucerire a garnizoanei echipei rivale sau de capturare a steagului inamic, printre proiectilele care zboară către țintă cu viteze de până la 170 m/s (în funcție de tipul de armă deținut și categoria de combatant), se leagă prietenii. În fapt, acest joc urmărește respectarea tuturor principiilor din teatrele de război reale, atunci când, soldații nu uită că sunt înainte de toate oameni și au grijă ca răniții să fie ocrotiți și aduși la un punct de ajutor.

În plus, toate armele sunt proiectate pentru a nu afecta starea de sănătate a participanților (există limitări a vitezei de tragere în funcție de clasa de combat). De aceea, atunci când ți vei achiziționa o replică dintr-un magazin de specialitate, așa cum este Airsoft.ro, vei beneficia de garanția că arma ta este una care nu pune-n pericol ceilalți jucători. Aceștia se simt cu adevărat bine pe terenul de airsoft, nu doar pentru că li se oferă posibilitatea de a-și testa abilitățile într-un cadru securizat, ci și pentru că, spre deosebire de alte modalități de distracție similare, echipamentul de joc nu se va murdări.

Mai mult decât atât, fiindcă airsoftul este un sport al respectului, onoarei, fair-play-ului și a bunei dispoziții, fiecare combatant revine cu plăcere pentru noi sesiuni de joc. Faptul că, distracția este garantată de participarea prietenilor și de un climat de joc care pune mai presus distracția și protecția jucătorilor, poziționează airsoftul printre cele mai populare sporturi de grup din lume!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.