La fabrica de tapiţerii pentru scaune auto din Piteşti se îmbină nu numai bucăţi de material, ci şi poveşti de viaţă. Peste 2.000 de oameni din toate colţurile judeţului, uniţi de dorinţa de a învăţa o meserie şi de a îşi construi un viitor mai bun, pe termen lung. Un loc de muncă stabil, unde te simţi apreciat pentru efortul depus şi unde ţi se oferă posibilitatea să ajungi mai departe.

Căutarea este de ambele părţi –・reprezentanţii companiei merg frecvent în mijlocul comunităţilor pentru a oferi oamenilor informaţiile necesare. La rândul lor, cei care vor să se angajeze, caută în diferite moduri locul de muncă care să li se potrivească.

Locul de întâlnire a fost de data aceasta „Festivalul ŢUICII“ din localitatea Coşeşti, ce a avut loc pe 9 septembrie 2017. Participanţii la eveniment interesaţi să se alăture echipei Adient Trim au aflat toate detaliile despre procesul de selecţie şi angajare şi au putut depune CV-urile la standul companiei. Însă nu doar cei prezenţi au avut această şansă, întrucât compania a amplasat o urnă specială şi în incinta Primăriei Coşeşti.

La Adient Trim Piteşti totul este foarte simplu. Trebuie doar să vrei să reuşeşti.

Comments

comments