Ca la noi, la nimeni. Se scumpeşte carnea de porc înainte de Paşti

Până la Paşti sunt mai puţin de trei săptămâni. Normal ar fi să auzim, cum se procedează de fiecare dată, să crească preţul cărnii de miel. Însă, surprinzător, de luna viitoare, adică de sâmbătă, 1 aprilie, potrivit prodicătorilor, nu va creşte preţul cărnii de miel, ci cel al cărnii de porc. Astfe, carnea proaspătă de porc se va scumpi cu aproximativ 20%.

În cazul preparatelor din carne, preţurile vor creşte cu până la 12%. Producătorii spun că scumpirile vin pe fondul creşterii preţurilor materiei prime pe pieţele internaţionale. Asta în condiţiile în care România a importat anul trecut aproape 200 de mii de tone de carne de porc, adică mai mult de o treime din consum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.