În urma verificării dosarelor de înscriere la concursul de manager al Spitalului de Pediatrie Pitești, a fost declarat admis un singur candidat, în persoana doamnei Gheorghe Florina. La concurs s-a mai înscris un candidat, domnul Cotescu Ionel Sorinel, al cărui dosar a fost respins, întrucât nu a îndeplinit condițiile prevăzute de lege, respeciv art. 1 alin (1) lit.b din Regulamentul de Organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de manager, persoană fizică, la Spitalele publice din rețeaua Consiliului Județean Argeș, aprobat prin Dispoziția Președintelui Consiliului Județean Argeș nr.31/07.02.2017.

De asemenea, la Spitalul Județean de Urgență Pitești, în urma verificării dosarelor de înscriere, la concursul de manager au fost declarați admiși doi candidați: doamna Mihalache Șușală Cristiana și doamna Popescu Simona Mihaela.

Următoarea etapă a concursurilor pentru ocuparea posturilor de manageri ai celor două unități sanitare, respectiv testul grilă, va avea loc în data de 03.04.2017 începând cu ora 09.00, la sediul Spitalului de Pediatrie – pentru postul de manager al Spitalului de Pediatrie, respectiv la Consiliul Județean Argeș, etaj 5, sala 186 – pentru postul de manager al Spitalului Județean de Urgență Pitești.

În data de 6 aprilie, ora 09.00, se va desfășura susținerea proiectului de management pentru Spitalul Județean de Urgență Pitești, iar în data de 7 aprilie, ora 9.00 – susținerea proiectului de management pentru Spitalul de Pediatrie Pitești.

Comments

comments