Zeci de noi jandarmi se pregătesc în Argeș

Începând de astăzi, și până la sfârșitul lunii iulie, o nouă serie de elevi ai Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și Fălticeni vor desfășura stagiul de practică în unitatea din Argeș. Cei 42 de elevi au fost primiți în colectivul unității, unde li s-au prezentat scopul și obiectivele stagiului de practică, precum și misiunile desfășurate de jandarmi.

Elevii vor fi repartizați să desfășoare activități în cadrul structurilor de ordine și siguranță publică și vor participa la misiuni alături de jandarmi cu experiență.

”Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, principalele activități ce vor fi desfășurate vizează însușirea modului de acțiune în cadrul elementelor de dispozitiv precum și interacțiunea cu cetățenii.
Totodată, activitățile au ca scop consolidarea și transpunerea în practică a cunoștințelor teoretice dobândite în cursul anului școlar, precum și formarea și dezvoltarea deprinderilor practice.
Le dorim elevilor mult spor în procesul de învățare și mult succes în cariera militară”, transmite maior Flavius Tănase, ofițer specialist informare, relații publice și cu publicul al Jandarmeriei Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here