CIFRELE DEZASTRULUI CS Mioveni este ca şi retrogradată, „performanţă” pentru care Primăria a scos din bugetul local zeci de miliarde de lei.
Pe lângă faptul că CS Mioveni este ca şi retrogradată în Liga a II-a, echipa a şi cheltuit degeaba zeci de mii de euro pe salarii astronomice. În ceea ce urmează, puteţi citi cifrele dezastrului de la Mioveni şi modul în care vedetele aduse cu surle şi trâmbiţe au înţeles să îşi facă datoria faţă de echipa argeşeană.

Nicolae Dică – Un gol şi un autogol – salariu: 7.500 de euro pe lună

Sezonul trecut a câştigat de unul singur Cupa României pentru Steaua şi, în momentul în care a semnat cu CS Mioveni, toată lumea se aştepta la un adevărat recital din partea sa. Numai că fostul stelist a fost marea decepţie a sezonului. Greoi în mişcări, Dică nu numai că nu a ajutat echipa, dar a şi îngropat-o la Chiajna, acolo unde, deşi a marcat unicul său gol, dar a şi fost eliminat, în urma unei lovituri cu cotul. La CFR Cluj, şi-a înscris un autogol şi, din acel moment, soarta sa fusese scrisă. A renunţat uşor la contractul cu CS Mioveni, în urma sa rămânând multe păreri de rău, dar şi un frumos vestiar la Ştefăneşti, făcut din bani proprii.

Rică Neaga – 0 goluri – salariu: 5.000 de euro pe lună

A venit la Mioveni după o pauză de 8 luni cauzată de o accidentare la genunchi. Deşi toţi şefii clubului ştiau de accidentare, s-a crezut în puterea de revenire a fotbalistului, dar lumea s-a înşelat. Rică a fost fotbalistul cel mai huiduit de suporteri, evoluţiile sale fiind de-a dreptul ridicole. Mai mult, a intrat în conflict şi cu antrenorul Marian Pană, cu care a fost la un pas să se bată la pauza meciului cu Voinţa Sibiu. Acolo s-a încheiat şi aventura sa la Mioveni, şefii clubului propunându-i imediat rezilierea contractului. De remarcat că Neaga s-a certat şi cu liderul galeriei de la Mioveni, ameninţându-l pe acesta că, dacă îl prinde, îl bate crunt.

Ciprian Tănasă – 3 goluri – salariu: 6.000 de euro

A fost, probabil, cea mai neagră perioadă din cariera atacantului. Cu numai trei goluri înscrise în acest tur, Tănasă s-a zbătut, dar nu a reuşit mare lucru. Prezenţa sa la Mioveni a dus însă echipa în istorie, prin cartonaşul roşu primit în secunda 22 a meciului cu Ceahlăul Piatra Neamţ. Venit la Mioveni accidentat la genunchiul drept, Tănasă a tras de el cât a putut, dar, momentan, nu mai are nicio şansă de vindecare fără operaţie. Din acest motiv, atacantul şi-a reziliat contractul cu gruparea din Mioveni şi urmează plecarea în Germania, acolo unde, în ianuarie, se va opera.

Mihai Dina – 1 gol – salariu 5.000 de euro

Considerat unul dintre cei mai buni jucători pe care i-a avut Universitatea Craiova, Dina a fost adus la Mioveni ca o mare speranţă. Golurile marcate de el în Bănie i-au convins pe şefii clubului argeşean, dar, din păcate, la Mioveni a fost catastrofă totală. Folosit destul de rar, Dina a marcat un singur gol, în Cupa României, sfârşindu-şi contractul în huiduielile generale ale tuturor suporterilor galben-verzi. Acum s-a despărţit de Mioveni şi speră să se transfere în străinătate, dar este greu de crezut că va realiza acest lucru, după un tur catastrofal la Mioveni.

Andrei Mărgăritescu – 0 goluri – salariu: 5.500 de euro

A fost, probabil, singurul jucător care nu a dezamăgit în totalitate. S-a luptat de unul singur la mijlocul terenului, dar nu a avut mari realizări fie şi pentru faptul că a fost lăsat de unul singur. De altfel, „Chinezul” nu şi-a reziliat contractul cu CS Mioveni încă, fiind în căutare de echipă. În cazul în care nu-şi va găsi formaţie, Mărgăritescu va reveni la Mioveni, pe un contract înjumătăţit. Lumea l-a îndrăgit încă din primul meci jucat, motiv pentru care Mărgăritescu se şi gândeşte să continue contractul în Argeş.

Adrian Iordache – 0 goluri – salariu: 4.000 de euro

A stat pe tuşă două luni până a primit cartea verde şi apoi a urcat, dar extrem de slab. A făcut gafe imense în defensivă şi nu a fost adevăratul pilon de care echipa avea nevoie. Viaţa sa extrasportivă l-a tras şi mai mult în jos şi este foarte posibil ca Mioveniul să fi fost ultima echipă din Liga I la care să evolueze. Greu de crezut că Iordache va mai putea prosti pe cineva în eventualitatea unui contract, mai ales că lumea deja îl ştie drept un jucător cu mari probleme în afara terenului, acolo unde îi place foarte mult să chefuiască.

Cristian Hăisan – maşina de luat goluri – salariu: 3.500 de euro

Dat afară de la echipă de către Ilie Stan, Hăisan a fost reprimit în lot la venirea lui Mihai Stoichiţă, dar a fost un adevărat dezastru. A încasat gol după gol, a reuşit să-şi pună tot vestiarul în cap şi a ajuns să se judece cu clubul, în vederea rezilierii contractului. Rămânem cu imaginea antologică a meciului cu Astra, când Hăisan şi-a băgat singur mingea în poartă şi cu cele nouă goluri încasate de el în numai două meciuri, cu Vaslui şi Rapid.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI