HC Argeş pregăteşte marea lovitură: Titel Răduţă revine în Argeş

SUSŢINERE Consiliul Judeţean s-a hotărât să sprijine handbalul în vederea promovării în Liga I şi formării unei echipe competitive care, în maximum trei ani, să participe în cupele europene. Momentan, HC Argeş se află în liga secundă, fără şanse de a promova, dar obiectivul pentru sezonul viitor este ajungerea pe prima scenă. Pentru că oficialii clubului au primit deja girul Consiliului Judeţean Argeş în vederea sprijinului financiar, marile lovituri se pregătesc încă de pe acum. În acest fel, şefii clubului sunt la un pas de a-l convinge pe Titel Răduţă să revină antrenor la Piteşti, acolo unde a mai activat acum trei sezoane. Va fi, de fapt, un transfer-bombă, pentru că, la ora actuală, Răduţă este antrenor la Centrul Naţional de Excelenţă al handbalului românesc şi puţini tehnicieni ar renunţa la un asemenea post pentru a veni în Liga a II-a.

Salariul, principalul impediment

Principalul impediment pentru aducerea lui Răduţă este salariul antrenorului. Acesta primeşte momentan 1.500 de euro, sumă imposibil de luat la Piteşti. În aceste condiţii, şefii de la HC Argeş poartă zilnic discuţii cu cei de la Consiliul Judeţean, mai precis cu preşedintele Constantin Nicolescu, în vederea obţinerii fondurilor necesare pentru aducerea antrenorului. Greu de crezut însă că se va obţine un salariu asemănător cu cel de la Centru, cel mai probabil Titel Răduţă urmând să primească maximum 500 de euro.

Se pregăteşte o echipă puternică

Ideea şefilor de la handbal este de a-l aduce pe Răduţă încă din această iarnă pentru ca antrenorul să construiască în retur o echipă solidă, cu care să atace la anul promovarea. Mai mult, se au în vedere câteva transferuri importante cu jucători cu vechi state în prima Ligă, fapt ce ar putea să-l motiveze şi mai mult pe noul antrenor. Un alt punct de interes pentru Titel Răduţă ar fi faptul că la Piteşti ar putea lucra foarte mult cu tineri, aşa cum, de altfel, antrenorului i-a plăcut mereu. Cum HC Argeş a fost chiar şi campioană naţională la nivel de juniori, Răduţă ar avea materie primă suficientă pentru a clădi o echipă solidă pentru viitor. Acum se aşteaptă doar acceptul tehnicianului care, în acest fel, ar începe o muncă titanică în Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.