Gheorghe Voican, vicepreşedinte PMP Argeş: Am intrat în politică după Traian Băsescu, al cărui susţinător sunt!

Vineri, 9 octombrie, la conferinţa săptămânală a PMP Argeş, alături de preşedintele Cătălin Bulf a fost prezent şi vicepreşedintele PMP Argeş, Gheorghe Voican.

Argeşean de origine, vicepreşedintele PMP Argeş a precizat că înscrierea sa în Partidul Mişcarea Populară se datorează fostului preşedinte, Traian Băsescu.

„Sunt argeşean. Sunt originar din satul Băjeşti din comuna Bălileşti. Din anul 1991 am lucrat numai în sectorul privat, în domeniul artelor plastice. Am fost director general al Uniunii Artiştilor Plastici din România şi de 16 ani sunt director executiv al  Visarta – societate de gestiune colectivă a drepturilor de autor în domeniul artelor vizuale. Am intrat în politică târziu şi vreau să precizez că am intrat în Partidul Mişcarea Populară după Traian Băsescu, al cărui susţinător sunt. Traian Băsescu m-a cucerit la un simpozion, unde a vorbit atât de liber şi de frumos. La pensie mă voi retrage la Bălileşti, comuna mea natală, unde, bineînţeles, vreau să-mi continui activitatea artistică”, a declarat vicepreşedintele PMP Argeş, Gheorghe Voican. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here