VIDEO! Incredibil ce scot lucrătorii de la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni din rețeaua de canalizare a orașului. ”Poate părea lipsită de importanță munca pe care colegii noștri de la serviciul apă-canal o depun. Când instalația de canalizare funcționează corespunzător, nici nu realizăm existența acesteia. Când apar problemele, imediat ne dăm seama de importanța ei și ce implicații grave are o funcționare deficitară.

Colegii noștri au acționat de urgență pentru desfundarea canalizării din zona blocului P8, scara C. Iată, din păcate, încă un exemplu de “așa nu”.
Vă rugăm insistent, evitați sa aruncați la canalizare ceea ce ar trebui sa aruncați la coșul de gunoi. Prin folosirea necorespunzătoare a canalizării, creați disconfort și vecinilor dumneavoastră, ca sa nu mai vorbim de faptul că vă periclitați siguranța și sănătatea”, transmite conducerea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.

Rețeaua de canalizare nu este coș de gunoi! Așadar:
– este interzisă aruncarea în reţeaua de canalizare a substanţelor şi obiectelor periculoase pentru om şi mediu: obiecte solide sau tăioase, materiale textile, resturi vegetale, medicamente, produse cosmetice şi de igienă personală, resturi menajere (gunoi sau grăsimi arse folosite în bucătărie);
– este interzisă aruncarea în reţeaua de canalizare a produselor chimice şi toxice (vopsea, ulei, cerneală, diluanţi, substanţe de laborator, pesticide, insecticide, otrăvuri contra rozătoarelor, produse petroliere etc.);
– nu blocaţi accesul la gurile de scurgere şi căminele de vizitare.
Sistemul de canalizare este destinat a prelua exclusiv apele uzate menajere şi pluviale!

ATENȚIE! În cazul blocării rețelei publice de canalizare trebuie să anunțați imediat societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, apelând numerele de telefon de la dispecerat: 0348 457 102 și 0736 202 067, serviciu disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână. Indiferent de condițiile meteo, angajații vor răspunde sesizărilor dumneavoastră și vor interveni cu promptiudine acolo unde este nevoie.

Comments

comments