Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a subliniat că vânzarea voucherelor din cadrul programului “Rabla pentru electrocasnice” este ilegală” și că cei care vor încerca să facă asta vor fi sancționați. Totodată, ministrul a dat asigurări că bugetul pentru program va fi suplimentat.

“Vom suplimenta bugetul, cu siguranță la celelalte capitole vom ramâne cu un surplus de bani, pentru ca la masinile de spalat, masinile de spalat vase si frigidere nu se vor termina toti banii (…) o sa ajungem la 60-0% maxim de randament. Oamenii au stat la coada, si-au luat voucherele si nu le valorifica. Sa stai la coada, sa iei si sa nu folosesti… Aceste vouchere sunt nominale, nu se pot vinde mai departe, iar cei care incearca sa le vanda comit o ilegalitate”, a spus ministrul Mediului, la un post TV.

“Nu poti face mare afacere sa vinzi un voucher de 400 de lei, iei si tu 100 – 200 lei, nu e corect, nu e legal. Vom face tot posibilul sa prevenim vanzarea voucherelor. Raman bani si vom reporta banii pentru o etapa ulterioara, probabil in cursul verii”, a mai spus Tanczos Barna.

Comments

comments