Vești bune! Au început lucrările la autostrada Sibiu – Piteşti. Iată și primele imagini

Vești bune! Au început lucrările la autostrada Sibiu – Piteşti. Proiectarea acesteia a fost gata mai repede cu cinci luni faţă de perioada contractată, spune ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Prima autostradă care străpunge Carpații, a început. Este un proiect foarte important pentru români, dar și pentru mine, deoarece în primul mandat am lansat acest proiect major de infrastructură și iată că acum construcția acestei autostrăzi nu mai poate fi oprită”, transmite ministrul Transporturilor.

Răzvan Cuc a postat imaginile cu lucrările de la autostradă pe o reţea de socializare. ”Compania de Autostrăzi a semnat contractul de proiectare și execuție, cu antreprenorul Porr Construct, în luna aprilie 2019. Sunt bucuros că antreprenorii serioși au înțeles dorințele noastre și au reușit să termine proiectarea mai repede decât perioada contractată. Mai exact a scurtat perioada de proiectare cu 5 luni, ceea ce ar trebui să scurteze și perioada de execuție. Exproprierile, pe secțiunea 1 Sibiu-Boița, sunt gata. Constructorul s-a mobilizat, a finalizat deja drumurile tehnologice și se lucrează la realizarea platformelor pentru execuția fundațiilor indirecte. Antreprenorii serioși au avut și vor avea în persoana mea un partener. Strategia de a lansa proiecte majore și predictibile a dat roade!!!”, precizează ministrul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here