O fetiță din Mioveni are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea merge din nou. Lansez un apel umanitar, către toți cei care au posibilitatea și doresc să o ajute pe Georgiana Alexandra, eleva în clasa a VI-a la Liceul Teoretic ¨Iulia Zamfirescu¨ Mioveni. Tânăra suferă de Poliradiculonevrita Acută, o boală foarte gravă, iar pentru a se face bine și a putea să meargă din nou, Georgiana trebuie sa urmeze un tratament cu Imunoglobuline umane, timp de 6 luni”, este mesajul transmis de primarul Ion Georgescu.

Fiind alături de Georgiana și de familia acesteia, primarul Ion Georgescu a lansat acest apel umanitar. ”În continuare o puteți ajuta pe Georgiana Alexandra, contribuind alături de noi! Mulțumim celor care deja au făcut-o, iar în continuare familia așteaptă și alți oameni cu suflet mare să se alăture campaniei noastre umanitare”, este mesajul transmis de primarul din Mioveni.

Cum costurile tratamentului sunt ridicate și depășesc posibilitățile familiei, cei care doresc să ajute o pot face donând în următoarele conturi:
UniCredit Banc: RO22 BACX 0000 0004 0819 6000
Banca Transilvani: RO18BTRL00301201K69393XX
Titular cont Marin Florina Cristina

Comments

comments