Joi, 28 septembrie 2017, orele 15.00, în sala mare de şedinţe, consilierii judeţeni sunt convocaţi în şedinţa ordinară. Pe ordinea de zi apare şi un punct foarte important: proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Județului Argeș, pe anul 2017.

“€Consiliul Județean Argeș va asfalta DJ659A, dintre localitățile Bradu și Costești, pe o lungime de peste 4,5 km. Investiția va fi finanțată cu 4,2 milioane lei, la solicitarea Direcției Tehnice. Banii provin din excedentul bugetar de anul trecut și vor fi folosiți după operarea rectificării bugetare de săptămâna aceasta, care va fi supusă votului consilierilor județeni” a anunţat pe Facebook Dani Stancu, consilier local la Costeşti.

“€Pe această cale le mulţumesc tuturor celor care au muncit pentru finalizarea acestui drum: Preşedintelui şi celor doi Vicepreşedinţi ai C.J Argeş, Direcţiei Tehnice, dar si consilierilor judeţeni care vor vota joi pentru binele locuitorilor din sudul judeţului Argeş!” a mai anunţat Dani Stancu.

Comments

comments