Top 5 cele mai râvnite locații de terenuri pentru construcții de case din Argeș. Zona Uiasca din Bascov, prețuri accesibile, peisaj de vis

0
3432

După ce piața imobiliară a suferit o scădere fără precedent în 2008 și 2009, pe fondul crizei economice, lucrurile par să se stabilizeze. Și cum sunt destui români care s-au săturat de traiul la bloc, cu zgomotul vecinilor și al străzii, cu spațiul insuficient, mulți optează pentru varianta construirii unei case. În Argeș, zonele râvnite pentru construcția de case și implicit vânzarea de terenuri sunt: strada Trivale, putem spune cea mai de fițe zonă a orașului, Platou Găvana, Ștefănești, și vin din spate, la mare căutare și terenurile din localităție vecine Piteștiului, cum ar fi Bradu, dar și zona Uiasca din comuna Bascov, foarte puțin cunoscută pe piața imobiliară.

Strada Trivale din Pitești este și cea mai scumpă stradă din Argeș raportat la prețurile terenurilor libere de construcție. În această zonă, un mp de teren se vinde și cu 200 de euro. Pe platoul din cartierul piteștean Găvana, prețul terenurilor a crescut destul de mult în ultima perioadă, deoarece au rămas foarte puține de vânzare, iar un mp se vinde cu peste 100 de euro. În orașul Ștefănești, terenurile se vând cu 20 – 30 de euro/mp, iar la Bradu, prețul unui mp de teren intravilan pleacă de la 10 euro și ajunge la 40 de euro, în funcție de zonă și de utilitățile oferite.

Zona Uiasca din Bascov, cel mai bun raport frumusețe/preț
Foarte puțini dintre noi cunoașteam zona Uiasca din localitatea argeșeană Bascov. Deși puțin remarcată pe piața imobiliară, această zonă aflată la doar 1,8 km de Auchan Bascov, este una perfectă pentru construcția unei case, mai ales dacă ne raportăm la frumusețe/preț. Un mp de teren costă în jur de 20 de euro, deși zona este atât de aproape de Pitești, ca să nu mai vorbim de frumusețea și liniștea acesteia. Cu siguranță, Uiasca este printre puținele zone accesibile ca preț, dar superbe ca peisaj, unde îți poți construi o casă cu bani puțini, în Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here