Noul Duster, lansat cu fast la Renault Day

Duminică, pe platforma industrială Dacia din orașul Mioveni, în cadrul „Renault Day” a fost prezentat în premieră noul model Duster. Cel ce a focut oficiul a fost Yves Caracatzanis, director general al Dacia și al Grupului Renault România.

„Suntem azi cu toții aici (…) pentru a ne cunoaște mai bine, pentru a ne bucura de această zi, dar și de rezultate. Cel mai recent și mai important este noul Duster, prezentat vouă în premieră în România. Toate echipele noastre contribuie la acest succes: design, inginerie, fabricație, cumpărări, comerț și toate celelalte meserii”, a spus Caracatzanis.

El le-a reamintit celor prezenți la eveniment, cei mai mulți salariați de la Dacia și membri ai familiilor acestora, că uzina de la Mioveni se află în competiție nu doar cu alți producători auto, ci și cu alte entități din cadrul Grupului Renault.

„Competiția cu alți constructori și cu alte uzine, precum Marocul, este dificilă. Și e bine să fie așa. Fără competiție nu progresăm. Viitorul nostru și viitorul copiilor noștri este legat de viitorul Dacia. (…) Activitatea și modelele pe care le vom avea în viitor depind de noi. Competiția pentru a ne construi viitorul o vom câștiga împreună, prin performanță la toate nivelurile, în special prin calitate și costuri optime”, a mai spus directorul general al Dacia.

Și anul acesta, în cadrul evenimentului Renault Day, copiii din Miovei ai Clubului Sportiv Dacia 2012 au oferit celor peste 12.000 de participanți demonstrații de karate și un meci demonstrativ de oină. De asemenea, pe parcursul întregii zile, programul artistic a fost competat cu evoluția Ansamblului Plai de Dor, Ansamblul Nova precum și o serie de soliști ai Centrului Cultural Mioveni.

Renault Day a reprezentat o serie de activități inovative și energice, sportive și artistice atât pentru părinți, cât și pentru copii, o zi specială oferită familiilor angajaților Uzinei Dacia.

La eveniment au fost prezenți și oameni din administrația județeană și din politică, precum primarul Ion Georgescu, chestorul camerei deputaților, deputatul Andrei Gerea şi președintele CJ Argeș, Dan Manu.

Programul evenimentului „Renault day”, ajuns la a patra ediție, a mai inclus expoziții de autoturisme, inclusiv un monopost de Formula 1 și prototipul unui automobil 100% electric, demonstrații și competiții sportive, ateliere și programe dedicate copiilor. De asemenea, cei prezenți au putut vizita unele secții ale uzinei de la Mioveni și au asistat la recitaluri artistice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.