Vacanţa la mare, între 290 şi 1.000 de lei pe sejur

PREŢURI ŞI… PREŢURI Oferta estivală din acest an pe litoralul românesc este foarte variată şi include servicii la preţuri pentru toate buzunarele. Mai multe hoteluri din staţiunile Mamaia, Saturn, Venus, Eforie Sud şi Jupiter oferă, în acest sezon estival, sistemul all-inclusive. Toată lumea ştie că vara se numără…concediile, iar în preferinţele românilor staţiunile de la Marea Neagră sunt în fruntea listei de opţiuni, asta şi datorită accesibilităţii financiare. Am trecut în revistă preţurile practicate pentru un sejur în câteva dintre cele mai importante staţiuni. Cea mai variată ofertă este în Mamaia, iar preţurile variază. Astfel, 280 de lei de persoană costă un sejur de 6 nopţi (doar cazare), la un hotel de 2 stele, pe când la un hotel de 3 stele preţurile încep de la 400 de lei/persoană, iar la un hotel de 4 stele, preţul începe de la 540 de lei. La un hotel de lux, de 5 stele, cu mic dejun şi prânz incluse, preţul unui sejur pentru o persoană poate ajunge chiar şi la 2.000 de lei. În regim all inclusive, un sejur la un hotel de 4 stele ajunge la 1.000 de lei de persoană.
În Costineşti, la un hotel de 2 stele, preţul cel mai mic/persoană pentru un sejur este de 200 de lei; la un hotel de 3 stele, un sejur porneşte de la 300 de lei de persoană, iar la un hotel de 4 stele, un sejur începe de la 900 de lei/persoană, cu mic dejun, prânz şi cină. Şi staţiunile Eforie Sud şi Eforie Nord, oferă servicii la aceleaşi preţuri ca şi în Costineşti.  
Mai la nord, în Neptun, preţul unui sejur la un hotel de 2 stele începe de la 180 de lei/persoană; la un hotel de 3 stele, de la 230 lei/persoană, iar la un hotel de 3 stele, de la 340 de lei/persoană.

All inclusive, de la 695 lei  

O parte dintre hotelurile de pe litoralul românesc din staţiunile Mamaia, Saturn, Venus, Eforie Sud şi Jupiter oferă opţiunea all-  inclusive, asigurând toate cele trei mese, servite în regim bufet (bucătărie românească şi tradiţională), băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, acces gratuit la piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă. O opţiune relativ nouă pentru litoralul românesc şi care, până acum, nu a avut mare succes. Tarifele pentru pachetele de 5 nopţi all-inclusive sunt de 695 de lei/persoană la hotelurile de trei stele, de 795 lei/persoană la patru stele ajungând la 895 de lei/persoană la hotelurile de cinci stele.
În Mamaia, trei unităţi hoteliere oferă pachete all-inclusive: Complexul „Mercur Minerva Family Club” (3 stele) şi hotelurile „Dorna” (3 stele) şi „Modern” (4 stele). În Saturn, Hotel „Saturn” de 5 stele oferă servicii all-inclusive, în staţiunea Venus,  Hotel „Palace” de 4 stele, în Eforie Sud, Hotel „Splendid” (3 stele), Hotel „Migador” (3 stele), Hotel „Fintia” (3 stele). În staţiunea Jupiter, hotelul „Club Tismana” (3 stele) oferă servicii all-inclusive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.