„Uraganul” Georgescu a lovit la CS Mioveni

Un meci de pregătire care trebuia să aibă ca scop final doar pregătirea elevilor lui Ionuţ Popa s-a transformat într-un scandal monstru. După ce CS Mioveni a terminat la egalitate, 0-0, pe teren propriu contra divizionarei B Juventus Bucureşti, primarul Ion Georgescu a explodat. Nemulţumit de felul în care au jucat galben-verzii şi apostrofat personal de către spectatorii care au venit joi seara pe stadion, edilul din Mioveni a plecat glonţ din tribună şi a pătruns în vestiarul gazdelor. Surprinşi de apariţia primarului, fotbaliştii pregătiţi de cuplul Popa-Stancu au rămas cu gura deschisă în momentul în care Georgescu a început să ţipe la ei. Mai întâi, primarul i-a luat în colimator pe senatorii de drept Dică, Tănasă şi Neaga. Negru de furie, Georgescu i-a ameninţat pe aceştia că îi va da afară, că nu le va mai plăti salariile şi că îi va lăsa pe drumuri, pentru că el nu acceptă asemenea evoluţii penibile.
După ce le-a reproşat acestora că iau o căruţă de bani într-o perioadă în care în România greu se mai obţin salarii mari, edilul le-a amintit fotbaliştilor că Mioveniul nu este sat fără câini şi că următoarele etape vor fi decisive pentru ei.
Acelaşi Georgescu i-a luat apoi în colimator pe conducătorii clubului, reproşându-le că nu fac nimic pentru a redresa echipa şi mai ales că au făcut transferuri de dragul transferurilor. Ţipetele primarului au continuat cam un sfert de oră, niciunul dintre jucători neavând curaj să răspundă.
După ce Georgescu şi-a terminat scandalul, a plecat în trombă către Primărie, dar în vestiar scandalul a continuat. „Bătrânii” Dică, Tănasă şi Neaga au ameninţat că pleacă de bună voie, motivând că nu au jucat fotbal atâţia ani pentru ca acum să stea şi să suporte urletele primarului.
Cu greu preşedintele Dumitru Olteanu i-a calmat pe jucători, explicându-le că CS Mioveni nu este o echipă mare şi că orice punct pierdut contează enorm. Mai mult, Olteanu le-a spus jucătorilor că toate criticile aduse de primarul Ion Georgescu sunt făcute doar pentru binele echipei şi că edilul a muncit din greu pentru ca, împreună cu Consiliul Local, să formeze bugetul echipei de fotbal.

Ultimatum pentru Ionuţ Popa

Cu 0 puncte după două etape, Ionuţ Popa este la un pas de a fi demis de la cârma echipei CS Mioveni. Nemulţumit de evoluţia echipei, primarul Ion Georgescu i-a transmis antrenorului principal un ultimatum: „Ori câştigi 4 puncte din următoarele două meciuri, ori, dacă nu, îţi faci bagajele şi pleci”. Miovenarii joacă etapa următoare pe teren propriu cu Astra Ploieşti, pentru ca apoi să se deplaseze la Tîrgu Mureş.

Preparator fizic la Mioveni

După ce echipa a dovedit clar că nu este pregătită fizic pentru a face faţă cerinţelor din Liga I, conducerea clubului a hotărât aducerea de urgenţă a unui preparator fizic. Astfel, la recomandarea unor persoane din FRF, Mioveniul l-a angajat pe Cătălin Buşurică. Acesta are 27 de ani şi este absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii „Ovidius” Constanţa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.