Buget de 5 miliarde lei pentru echipa de fotbal a Primăriei Piteşti

Nou-înfiinţata echipă de fotbal SCM Piteşti devine, de la zi la zi, una dintre cele mai bogate formaţii. Astfel, cu toate că este înscrisă doar în liga a IV-a, SCM-ul are un buget cu adevărat impresionant pentru o grupare de asemenea nivel. Patronată de primarul Tudor Pendiuc, din bani publici, echipa are un buget de 5 miliarde de lei vechi, iar obiectivul este unul clar: promovarea. Într-o perioadă în care viaţa piteştenilor este, de la zi la zi, mai grea, iată că edilul nostru găseşte totuşi resurse pentru a susţine financiar o echipă care, momentan, nu spune nimic.

Pendiuc a lipsit de la primul meci

Sâmbătă, SCM a debutat în mod oficial, câştigând cu 5-0 în deplasarea de la Rădeşti. De la meci a lipsit însă Tudor Pendiuc, locul său fiind luat de viceprimarul Ionică. Acesta a stat permanent cu telefonul la ureche transmiţându-i primarului scorul, iar, la final, a primit personal felicitările lui Pendiuc. Mai mult, Ionică l-a şi îmbărbătat pe primar, spunându-i că a construit o echipă cu adevărat mare şi că anul acesta nimeni nu le va sta în cale…ÎN LIGA A IV-A.

Doi antrenori cu nume, dar fără performanţe

Puţină lume ştie însă că, numai cu două zile înaintea debutului oficial, lotul nu era alcătuit, din simplul fapt că antrenorii nu aveau jucători. Au luat în grabă câţiva fotbalişti de la Rucăr, au mai luat şi alţii de pe la câteva şcoli de fotbal şi, cu greu, au închegat o formulă de start. Să vedem însă cum se vor descurca pe parcurs şi asta în primul rând pentru că antrenorii Ceauşu şi Bărbulescu nu au mare valoare. Cei doi nu se pot lăuda cu vreo performanţă şi multă lume spune că vor da chix. Din fericire însă pentru ei, în mod sigur vor fi sprijiniţi din toate punctele de vedere de către Pendiuc şi mai ales de către arbitri. Nu putem crede că AJF Argeş se va opune promovării echipei patronate de primar, aşa că ne vom aştepta la un adevărat măcel al adversarilor pe care îi va întâlni SCM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.