Un preot a fost agresat de paznicul Serviciului de Ambulanţă Argeş

Preotul misionar Marian Stanciu, ajuns cu treabă pe la Ambulanţa Argeş, a declarat mai apoi că a avut o experienţă cel puţin ciudată cu paznicul instituţiei, care l-a urmărit în toate birourile în care a intrat şi a asistat la toate discuţiile sale.

Preotul Stanciu le-a împărtăşit prietenilor săi de pe Facebook faptul că s-a simţit urmărit şi chiar hărţuit. Mai mult, susţine el, cât timp a discutat cu directorul de la Resurse Umane, cu care avea treabă, acesta nici nu i-a cerut paznicului să se îndepărteze, lasându-l să audă toate problemele discutate, deşi acestea nu îl priveau.

Nici la cabinetul managerului nu a avut mai mult noroc, pentru că paznicul, ce l-a însoţit şi acolo, a intrat înaintea sa şi a focut apoi oficiul să îi comunice că acesta nu este disponibil!

În tot acest timp, postul de pază de la intrare rămăsese liber, astfel că oricine ar fi putut intra nestingherit.

“Am înțeles și am plecat. Cred că dacă mergeam la toaletă venea și acolo după mine! Oare la această instituție și paznicul a ajuns să conducă ? Să știe unde ai treabă și ce problema sau să mintă că unde trebuie să mergi personalul are treabă! M-am simțit urmărit, înjosit, discriminat etc. Nu dețin arme, nu fac parte din nici o organizație teroristă și nu mi am însușit nimic de acolo ce nu îmi aparține… E instituția statului deocamdată, nu e privată și oricine poate intra să își rezolve problemele legitimându-se și merge unde are nevoie!” a mai povestit preotul Stanciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.