În 2018 vom avea nu mai puțin de 5 eclipse! Cum vor afecta acestea viaţa românilor

În 2018 vom avea parte de nu mai puțin de 5 eclipse, 3 parțiale de Soare și 2 totale de Lună, după cum urmează:

・ 31 ianuarie, totala de Lună
15 februarie, parțială de Soare
・12 iulie, parțială parțială de Soare
・27 iulie, totală de Lună
・11 august, parțială de Soare

După cum vedeți, prima este în Leu, a doua eclipsă în semnul Vărsătorului, cea de-a treia în Rac, ce-a de-a patra în Vărsător și ultima în Leu. Cei afectați de eclipse vor fi nativii Vărsător, Leu și Rac și Capricorn. Prima eclipsă, totală de Lună, cea din 31 ianuarie are loc cu Luna la 11 gr 37 Leu, pe axa Caselor 6 – 12, casa muncii, a masei de oameni care muncesc și casa lucrurilor ascunse.

Este un moment în care oamenii parcă nu mai știu ce să creadă, unii ar ieși să demonstreze, altora le este lehamite. Vine această eclipsă care ar putea fi un duș cu apă rece, dătător de speranțe că și lor li se poate întâmpla ceva bun. Cu Nodul Nord în apropiere aș spune că în mâinile românilor stă împlinirea norocului lor. De altfel atenția mulțimii va fi axată pe segementul muncă și salarii, în continuare.

Cea de a doua eclipsă are loc pe 15 februarie, este o eclipsă parțială de Soare, cu Luna la 27 gr 08 Vărsător, cu Luna – Soarele și Mercur peste Uranus din tema natală a României, pe axa 1 – 7 – prosperitate – relații externe. O chestiune care ține de mândria națională, de identitatea noastră va fi supusă atenției tutror românilor. Posibil ca câteva decizii luate vis-a-vis de instituții de primă importanță să fie supuse atenției publice. Poate vorbi despre prosperitate, despre ceva ce oamenii nu agreează.
Perioada mai stresantă va fi în vară când ultimele trei eclipse din an vin în cascadă.

Pe 12 iulie avem o altă eclipsă parțială de Soare, cu Luna la 20 gr 41 Rac, în Casa a 6-a, o casă care vizează problemele de sănătate națională, cum ar fi epidemiile – nu știu de ce gândul mă duce la ceva de natură virală. Apoi, vizează serviciile naționale cum sunt armata cu accent pe marină, și aș spune că este vorba despre o deciyie care vizează pe cineva cu funcție înaltă, dar și sindicatele – aici mă gândesc la lucruri de tipul una se spune alta se înțelege, tulburări care pot angrena masele de oameni.

Pe 27 iulie avem o eclipsă totală de Lună, cu Luna în Vărsător conjunctă cu Marte și cu Lilith, în Casa a 12-1, a lucrurilor ascunse – dușmanii secreți ai României pot acționa deosebit de agresiv. Ar putea fi puse în ecuație problema penitenciarelor, dar și încarcerările la domiciliu, faptul că justiția ar putea fi pentru unii mumă pentru alții ciumă! De asemenea, România ar putea fi trasă la răspundere pentru situația persoanelor cu handicap. Mai poate fi vorba despre reforma sistemului penitenciar care să stârnească nemulțumiri!

În sfârșit pe 11 august avem ultima eclipsă din an, o eclipsă totală de Lună, cu Luna în Leu, în Casa a 6-a. Pot pleca în neființă oameni de valoare, dar putem pierde și artiști tineri în varii accidente, de motocicletă sau de mașină. O reformare a sistemului de apărare care să îi nemulțumească pe militari. România să aibă un statut de mediator într-un conflict din Marea Neagră. Epidemii legate de alimentație sau dobândite din natură.

P.S. – Nu cred in demisii forțate după cum nu cred nici in PSD că ar fi buricul pământului. Există un timp pentru tot și pentru toate. Vom mai asista la asemenea exercitii de forță, stați liniștiți! De pe 19 ianuarie va acționa în forță Careul în T mediat de Marte între Saturn și conjuncția Uranus – Nodul Sud, sunt curioasă ce se va mai întâmpla! Până acum a fost Jupiter acolo și a mai îndulcit din aspecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here