Un mandat de succes al deputatului Dănuţ Bica: 127 proiecte de lege, 240 de interpelări şi peste 60 de declaraţii politice. Cu 127 proiecte de lege, din care 27 au devenit legi, celelalte aflându-se în dezbaterea Camerei Deputaţilor, 240 de interpelări şi peste 60 de declaraţii politice, deputatul Dănuţ Bica este, de departe, unul dintre cei mai activi parlamentari de Argeş.

Pentru următorii 4 ani, PNL a decis ca Dănuţ Bica să activeze ca senator, el deschizând lista liberalilor argeşeni la Senat.

Invitat în emisiunea „Subiect de presă” de la „Antena 3” Piteşti, Bica a declarat:

Faptul că voi fi senator, pentru mine reprezintă, într-un fel, o încununare a unei cariere în care nu am schimbat taberele. Am fost trei mandate consilier local la Piteşti, am fost ales de trei ori consilier judeţean, a urmat acum patru ani alegerea mea în înalta demnitate de deputat, iar peste puţin timp voi fi senator. Este o carieră la care aspiră orice om politic cu principii şi, în ceea ce mă priveşte, este o recunoaştere a onestităţii de care am dat dovadă în mandatul de deputat ce se va încheia peste scurtă vreme. Sunt convins că îmi voi face la fel de bine datoria şi din fotoliul de senator. Le mulţumesc tuturor colegilor şi în special d-lui prim-ministru Orban pentru încrederea acordată. Le promit argeşenilor că voi fi la fel de onest şi de activ şi că mă voi implica cu toate puterile în definitivarea proiectelor pe care le-am început în acest mandat şi pentru a iniţia altele, în cel care urmează”, a afirmat Dănuţ Bica.

Comments

comments