NOROC-RECORD Un cetăţean din Topoloveni a câştigat, duminică seara, premiul cel mare la 6 din 49. Până acum, recordul judeţean era deţinut de un locuitor din Vedea, care câştigase 13 miliarde lei vechi, acum 12 ani. Premiul cel mare de la Loto 6/49 în valoare de 12.122.935,78 de lei a fost câştigat duminică seară de un argeşean care şi-a cumpărat biletul de la agenţia 03-034 din Topoloveni. Norocosul care se va alege cu aproape 3 milioane de euro a jucat o singură variantă simplă, pentru care a plătit 4,9 lei şi şi-a înregistrat biletul chiar în ziua tragerii. Numerele extrase au fost 7, 14, 20, 37, 43 şi 27. Ultima dată se câştigase la Loto 6/49 la începutul anului, pe 5 ianuarie, atunci când un bilet norocos din Constanţa a adus 2,2 milioane de euro.
Ce ar putea cumpăra argeşeanul cu banii câştigaţi? Câteva exemple: 260 de maşini Logan, varianta cea mai scumpă, de 11.205 euro, 60 de apartamente în valoare de 50.000 de euro sau 30 de vile de 100.000 de euro. Norocosul îşi poate cumpăra şase apartamente la Paris sau poate călători 15 ani în jurul lumii.

Bobic, cel mai controversat câştigător la Loto 6/49

Argeşenii au noroc la Loto, însă, din păcate, destui au fost ghinionişti după ce au intrat în posesia banilor. Unul dintre cei mai cunoscuţi câştigători la Loto este Gabriel Bobic, din Cicăneşti, primul român care a câştigat un miliard la loterie în 1995.
De profesie mecanic auto, nu a apucat să se bucure prea mult de bani, pentru că, doi ani mai târziu, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a comis un accident rutier mortal şi a fost închis pentru patru ani. Bobic şi-a irosit banii şi în mai multe afaceri fără succes.

2,4 miliarde de lei, la doar 23 de ani

După patru ani de la norocul căzut pe capul lui Gabriel Bobic, Mădălin David Mihail (23 de ani), din Curtea de Argeş, se îmbogăţea cu 2,4 miliarde de lei la Loto 6/49. Ceva mai moderat, acesta şi-a construit o vilă, a investit în câteva afaceri, iar restul banilor i-a plasat în mai multe bănci. Însă nici Mădălin nu a fost ocolit de ghinion. Tânărul s-a bătut cu un poliţist şi a scăpat la mustaţă de un dosar penal.
Şi tot un argeşean, Dan Constantin Tomescu, din Vedea, cel care a câştigat 13 miliarde în 2000 (un record atunci), s-a pomenit apoi asediat de necunoscuţi care îi propuneau tot felul de combinaţii financiare. Exasperat, omul şi-a luat familia şi s-a dus tocmai în Canada. Tomescu a revenit în ţară după doi ani.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI