Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al judeţului Argeş au depistat, cu ședere ilegală, un bărbat din Ucraina care nu a părăsit teritoriul României la expirarea perioadei de şedere. Pe numele acestuia a fost emisă decizie de returnare prin care este obligat să părăsească țara în 15 zile și a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1200 lei. La ieșirea din țară, va fi instituit consemnul de nepermitere a intrării în România, pe o perioadă de 3 luni.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al judeţului Argeş au desfăşurat, la data de 10 iunie, o acţiune în scopul combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă. Astfel, în cadrul activităţilor întreprinse, a fost depistat un bărbat în vârstă de 23 de ani, din Ucraina, care nu mai îndeplinea condițiile șederii pe teritoriul României.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de imigrări au stabilit că aceasta a intrat legal în România, în baza unui permis de ședere temporară, iar la expirarea perioadei de ședere nu a părăsit teritoriul țării noastre.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări au emis pe numele acestuia decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească țara în termen de 15 zile. Totodată, cetățeanul străin a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1200 lei în conformitate cu prevederile O.U.G 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare. La ieșirea din țară, va fi instituit consemnul de interzicere a intrării în România, pe o perioadă de 3 luni.

Comments

comments