Continuă Maratonul Vaccinării la Pitești. Posibilitatea imunizării cu ser anti – COVID-19 în doză unică. Maratonul Vaccinării anti-COVID-19, demarat pe 22 mai în sediul Consiliului Județean Argeș, cu sprijinul autorităților locale, dar și cu implicarea activă a Spitalului Județean de Urgență Pitești, continuă în acest weekend.
Timp de două zile, sâmbătă și duminică, în cadrul Maratonului Vaccinării din Pitești se vor putea vaccina, cu a doua doză, în baza cărții de identitate, toți cei cărora li s-a administrat prima doză de vaccin pe 22 mai a.c.
De asemenea, pe lângă cei care vin pentru rapel, există posibilitatea ca doritorii să se imunizeze cu ser anti- COVID-19 în doză unică.
Dozele de vaccin, puse la dispoziție prin intermediul DSP Argeș, vor fi administrate, sâmbătă, de către personalul Spitalului Județean de Urgență Pitești. Pe bază de voluntariat, 4 medici și 17 asistente, sub coordonarea Directorului de Îngrijiri Medicale, as. Georgescu Irina, vor fi, în intervalul orar 8:00- 20:00, în cele 5 puncte de vaccinare organizate.
Spitalul Județean de Urgență Pitești a fost implicat și în primele campanii de vaccinare, sub coordonarea conducerii unității, în cadrul SJUP fiind organizat unul dintre cele mai importante centre pentru imunizarea împotriva noului coronavirus din județ.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI