Cu exact o săptămână în urmă, Adunarea Generală de la CS Mioveni se reunea şi hotăra, după trei ore de discuţii, destinele grupării galben-verzi. După ce echipa a retrogradat din Liga I cu numai 12 puncte acumulate, şefii grupării au tăiat în carne vie şi au hotărât să nu mai aibă milă de nimeni şi de nimic.
Adio Tunaru şi Ţuţală!

Prima decizie luată a fost aceea de a se renunţa la serviciile lui Răzvan Tunaru şi Ion Ţuţală. Cei doi foşti şefi au fost trecuţi pe linie moartă, plătind astfel pentru marile greşeli făcute. Dacă destinaţia lui Tunaru este momentan necunoscută, Ţuţală a fost retrogradat până la poziţia de şef al bazelor sportive, acesta urmând să se îngrijească de stadionul din Mioveni şi de cel de la Ştefăneşti.
Nemulţumit de decizie, Ţuţală nu a vrut să comenteze, a plecat val vârtej la sediul clubului, de unde şi-a făcut bagajul şi a plecat acasă. Cel mai probabil, locul său la şefia CS Mioveni va fi luat de Gheorghe Şerban, cel care ocupase anul trecut funcţia de director sportiv.

Echipă formată din tineri

A doua decizie a fost aceea de a se continua activitatea clubului în Liga a II-a, dar cu o echipă formată, în majoritate, din fotbalişti tineri. Aşa s-a ajuns şi la colaborarea cu Şcoala de Fotbal „Dani Coman”, de unde vor sosi cel puţin 8 fotbalişti de perspectivă. În plus, alături de aceştia vor fi aduşi la echipă şi alţi tineri fotbalişti din Mioveni, de la care se speră renaşterea formaţiei galben-verzi.
Rămân de stabilit în aceste zile datele financiare ale colaborării cu „Dani Coman”, dar este sigur că cele două grupări şi-au început deja munca împreună. Peste toate acestea, antrenor principal va fi numit Mihăiţă Ianovschi, cel care i-a pregătit pe jucători la Şcoala lui Dani Coman.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI