Şcoala de Fotbal „Dani Coman” a devenit campioană naţională la juniori I

Sâmbătă şi duminică a avut loc la Buftea turneul final al campionatului naţional de juniori I, fază în care au ajuns patru echipe: ASC Bacău, AS Kinder Juniori Paleu, CS Sporting Roşiori de Vede şi ACS FC Dănuţ Coman. Competiţia a fost dominată cu autoritate de copiii de la „Dani Coman” care, în urma celor două zile de competiţie, au devenit campioni naţionali, egalând astfel performanţele patronului lor, cel care devenea campion naţional la aceeaşi categorie, pe vremea când evolua la FC Argeş. 6-0 în semifinală

Semifinala a fost o joacă de copii pentru piteşteni, care i-au învins cu 6-0 pe cei din Bacău. După o primă repriză ceva mai echilibrată la capătul căreia piteştenii conduceau cu „doar” 2-0, au urmat ultimele 45 de minute, în care băieţii pregătiţi de Mihăiţă Ianovschi au zburdat pe teren. Golurile au fost înscrise de Marcu (2), Popescu (2), Mazilu şi Du­mitra­che, iar echipa folosită a fost următoarea: Oprea – Stroe, Stancu, Boboc, Dumitrache – Del­cea, Popescu, Mazilu, Biceanu – Pravăţ şi Simion.
Imediat după meci, echipa a plecat la Piteşti, principalul Ianovschi nedorind să rămână la Bucureşti pentru ca elevii săi să se odihnească: „E mai bine să stea acasă, lângă familie – spunea tehnicianul. Acasă, odihna e perfectă şi nimeni nu are de ce să se gândească la altceva!”

Spectacol total în finală

Duminică, a avut loc finala, Şcoala „Dani Coman” avându-i ca adversari pe cei de la Roşiori de Vede. A fost un adevărat spectacol al piteştenilor, care au învins cu 6-0, dar scorul final putea să fie mult mai mare, pentru că elevii lui Ianovschi au ratat alte şase ocazii imense. Pentru campioni au înscris Simion (4), Biceanu şi Iamandi, iar echipa a fost următoarea: Oprea – Stroe, Stancu, Boboc, Dumitrache – Del­cea, Popescu, Mazilu, Biceanu, Iamandi – Simion.
Aşadar, Şcoala de Fotbal „Dani Coman” obţine o nouă performanţă de răsunet, titlul naţional la juniori I fiind unul extrem de valoros, mai ales că, la această categorie de vârstă, competiţia este foarte dificilă.

Preşedintele de la CS Mioveni şi-a urmărit viitorii fotbalişti

La finală a asistat şi Dumitru Olteanu, preşedintele Consiliului Director de la CS Mioveni. Acesta a dorit să îi vadă la lucru pe viitori săi fotbalişti, ştiindu-se faptul că în această săptămână se va semna un protocol de colaborare între Şcoala de Fotbal „Dani Coman” şi CS Mioveni. De remarcat este faptul că Olteanu a plecat forte mulţumit de ce a văzut, existând premise serioase ca, în cazul în care colaborarea se va realiza în totalitate, Mioveniul să redevină rapid o echipă puternică, ce va putea trage la o promovare în Liga I.

Dani Coman, informat din Scoţia

Aflat în Scoţia în cantonament cu Rapidul, patronul Dani Coman a fost informat permanent de desfăşurarea meciurilor chiar de către tatăl său. Acesta a stat în tribuna oficială şi i-a transmis în direct, ori de câte ori echipa sa marca. Mai mult, la final, Dani şi-a felicitat copiii tot prin telefon, spunându-le că este foarte mândru de ei şi că performanţa de acum nu va rămâne fără urmări pozitive pentru ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.