DOLIU Azi dimineață, Curtea de Argeș a îmbrăcat haine de doliu. La Biserica Domnească închinată Sf. Ierarh Nicolae, Înaltpreasfinţitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, a oficiat o slujbă de pomenire pentru cei patru argeșeni ce și-au pierdut viaţa în tragicul accident de autocar petrecut în Defileul Morții din Muntenegru.

Alături de mii de locuitori ai orașului, rude și cunoscuți ai celor decedați, la slujbă au asistat toate oficialitățile municipiului și ale județului: primarul Nicolae Diaconu, vicepreședintele Consiliului Județean, Florin Tecău și prefectul județului, Cristian Soare.  
Cele patru victime ale nefericitului accident, erau persoane cunoscute și foarte apreciate de concetățenii lor: Nicolae Derviş – om de afaceri şi ctitor de biserică, Ion Marinescu, Mariana Mateescu – profesoară de matematică aflată la pensie, ghidul grupului, şi soţul acesteia Toma Mateescu.
După oficierea slujbei de pomenire, trupurile neînsufleţite au fost mutate în capelele mortuare din oraş, urmând ca slujbele de înmormântare să fie oficiate pe rând în cursul zilei de mâine.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI