Trei structuri de afaceri în Piteşti, finanţate prin fonduri europene şi conceptul Quick Bodyform

AFACERI Trei structuri de business finanţate prin Programul Operaţional Regional, însumând circa 4,5 milioane de euro şi QUICK BODYFORM, o experienţă unică şi inovatoare cu rezultate spectaculoase, afaceri de succes pentru echipa Florentinei Grigoraş. Nu aveţi timp de sală şi nici chef să înfruntaţi frigul din pădure pentru o oră de alergare, dar vreţi, totuşi, să aveţi o siluetă de invidiat şi un tonus bun? Pentru asta s-a inventat „QUICK BODYFORM”, un sistem de antrenament destinat acelora care nu au timp liber, celor care nu fac sport sau nu merg la sala de fitness, dar şi celor care vor să slăbească şi să se menţină în formă. 20 de minute de antrenament „QUICK BODYFORM”, o singură dată pe săptămână, echivalează cu 6 ore de antrenament clasic la sala de fitness sau de forţă, spun cei care l-au conceput.

Antrenamentul „QUICK BODYFORM” include programe speciale, personalizate şi se adresează celor care vor să slăbească, să se menţină în formă şi să-şi sporească tonusul şi circulaţia sanguină, celor care au dureri de spate, care vor să scape de celulită şi vor să-şi mărească masa musculară, celor care au afecţiuni articulare sau acelora care au nevoie de recuperare medicală. Orice persoană de peste 16 ani poate apela la beneficiile lui. Lansat şi implementat cu doi ani în urmă în Germania, şi după ce a cucerit Europa şi ţări precum Africa de Sud, Emiratele Arabe Unite sau  Japonia, sistemul oferă o experienţă unică şi inovatoare cu rezultate spectaculoase după numai 20 de minute! O singură dată pe săptămână! Acest program este folosit şi de cosmonauţii de la NASA, de piloţii din Formula 1 şi de sportivii de mare performanţă – campioni olimpici, mondiali şi europeni, dar este accesibil chiar şi la Piteşti, franciza acestui sistem revoluţionar de antrenament fiind deţinută de Florentina Grigoraș, iar cei ce vor să îl încerce o pot face la salonul din Complex „Maya Center” din Piteşti.
Despre acest sistem de antrenament revoluţionar, care în numai 20 de minute de antrenament, făcut o dată la patru zile, te transformă în divă, top-model sau astronaut, Florentina Grigoraş ne-a declarat: „Quick Bodyform este cea mai nouă şi eficientă tehnologie de fitness din România, iar în Piteşti a înregistrat un adevărat record de practicabilitate”.
Referitor la proiectele finanţate prin fonduri europene, structurile de afaceri destinate mediului privat întregesc portofoliul european de succes al echipei conduse de Florentina Grigoraş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.