Trei minori din Costeşti, toţi de 13 ani, prinşi de poliţie după ce au dat mai multe spargeri

Trei tineri din Costeşti bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat au fost depistaţi de poliţişti.

Prejudiciul creat prin săvârşirea infracţiunii a fost recuperat în totalitate.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti au efectuat cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, ocazie cu care au depistat 3 tineri, toţi de 13 ani din Costeşti.

Aceştia sunt bănuiţi că în noaptea de 15/16.09.2015 ar fi sustras din Piaţa Agroalimentară din Costeşti ţigări, două telefoane mobile şi alte bunuri în valoare de aproximativ 1.500 lei.

Tinerii s-ar fi ascuns în standurile din piaţă unde au rămas până la ora închiderii, ar fi sustras bunurile, iar la plecare aceştia ar fi pătruns în biroul administratorului de unde au luat cheile de la lacătele uşilor de acces.

Prejudiciul creat prin săvârşirea infracţiunii în valoare de aproximativ 1.500 lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate persoanelor vătămate.

Totodată, cei trei adolescenţi sunt bănuiţi că în data de 03.08.2015 ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale din Costeşti de unde ar fi sustras mai multe pachete de ţigări şi alte bunuri.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228, art. 229 C.P. pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here