Câștigătorul de la Românii au talent, provocare maximă la Trofeul Câmpulung Muscel 2015

Fabian Glonț a câștigat ultima ediție a competiției Românii au talent, datorită talentului său la cubbing.

 

Duminică, la Trofeul Câmpulung Muscel, dexteritatea celui care deține recordul naţional la cea mai rapidă rezolvare a unui cub va fi pusă la încercare, pentru că va face acest lucru de pe scaunul din dreapta unui pilot de curse. De asemenea, cunoscutul moderator Dani Oțil este așteptat să concureze la Câmpulung, iar printre spectatori îl veți regăsi și pe maestrul Ovidiu Lipan Țăndărică.

Organizatorii au mai pregătit publicului care va fi prezent la competiție o mulțime de surprize și invitați dintre cei mai importanți pe care deocamdată îi mai păstrează la capitolul top-secret. 

Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi cu sprijinul tradiţional al Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel, propune pasionaţilor de motorsport să îşi dea întâlnire, în perioada 19-20 septembrie, pe traseul Lereşti-Voina, în zona barajului Râuşor.

Elita pilotajului sportiv românesc prezentă la Trofeul Câmpulung Muscel 2015

Trofeul Câmpulung Muscel 2015, eveniment susţinut şi promovat de către Consiliul Judeţean Argeş, contează ca etapa a VI-a în cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop. Cel mai important eveniment din lumea motorsportului organizat în Argeş va aduce la start principalele nume din pilotajul sportiv românesc şi, bineînţeles, modele de excepţie ale unor producători auto de renume.

Înainte cu două zile de finalizarea înscrierilor, peste 40 de piloți au confirmat prezența, printre ei numărându-se principalii candidați la câștigarea titlului de Campion Național: Paul Andronic, Ovidiu Zaberca și Lucian Răduț. Organizatorii mizează pe 60 de concurenți. Materialul de concurs este și el unul de excepție, de la monoposturi, până la mașini istorice.

Bucuraţi-vă de spectacol în siguranţă!

Datorită faptului că motorsportul este extrem de spectaculos dar în același timp și foarte periculos, organizatorii fac apel la spectatori să respecte indicaţiile forțelor de ordine prezente pe traseul de concurs și să nu se poziționeze în zone interzise prin marcajele specifice amplasate în acest sens, pentru a se bucura de spectacolul cailor putere în condiții de maximă siguranță!!!

Restricţii de trafic

Anunţăm participanţii la trafic că drumul judeţean 734 Lereşti- Voina va fi închis circulaţiei sambătă şi duminică  (19 şi 20 septembrie ) între orele 7 şi 19, de la borna kilometrică 8. În cazuri de urgenţă, circulaţia se poate redeschide. De asemenea, vă informăm că este util ca cei care vin la Câmpulung dinspre Pitești să ia în calcul o întârziere de o jumătate de oră, datorată lucrărilor de reabilitare şi modernizare a DN 73 Piteşti- Câmpulung- Braşov. Parteneri ai evenimentului: SILDVB, Primăria Comunei Lereşti, Nurvil-Audi, Pasteur Caroseria, M- Carbon Parts, Pentarom, DJTS Argeş, Kilicom, Magic Safe Security!    

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here