Partidul Mişcarea Populară va merge pe cont propriu la alegerile locale şi parlamentare și nu va fuziona cu PNL, transmite liderul Eugen Tomac, care îl atacă dur pe Moise Guran, membru USR.

Guran atacă prin dezinformare, așa cum o făcea și la Europa FM. Fostul jurnalist crede că, odată intrat în politică, poate folosi aceeași tactică pe care o utiliza în presă.
Lua sondajele IMAS de la USR, le prezenta drept realizate la comanda Europa FM, pentru a fi cât mai credibile, și dezinforma – exact așa cum o fac propagandiștii de stânga.

Acum vine și atacă jalnic spunând câteva minciuni în lanț. Prima minciună este că PMP își dorește să fuzioneze cu PNL. Nu, domnule, nu avem o asemenea agendă și, așa cum am reușit să trecem prin fiecare competiție electorală, validați prin vot de români, așa vom reuși și de acum încolo, pe cont propriu.

PMP nu va fuziona cu PNL!

A doua minciună este atacul la Președintele Băsescu, după ce acesta a spus un lucru de bun simț. Toți trebuie să-l susținem pe Nicușor Dan, candidatul USR. Noi credem că partidele anti PSD trebuie să aibă un candidat comun pentru că avem alegeri într-un singur tur, iar PMP este pregătit oricând să discute politic cu USR acest subiect. Candidatul trebuie însă să fie cel mai bine plasat, altfel se risipesc voturile.

Și ultima minciună este atacul la Theodor Paleologu, care a obținut un scor onorabil, peste 500.000 de români l-au votat, indiferent ce prostii ați spus unii și alții, și nu a făcut jocul nimănui.

Legat de jocuri, poate ne răspunde Guran la trei întrebări:
1. De ce prezenta sondajele unui partid politic drept sondaje realizate de Europa FM?
2. De ce nu a candidat la prezidențiale Dacian Cioloș, care stătea mult mai bine în sondaje decât Dan Barna?
3. De ce îl atacă pe Nicușor Dan, candidatul USR care stă mai bine în sondaje decât Vlad Voiculescu?”, transmite președintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac.

Comments

comments