Ştefan Lăzăroiu, „Albă ca zăpada” A PDL Argeş

„ALBĂ CA ZĂPADA” A PDL ARGEŞ Unul dintre cei mai tineri politicieni din judeţ este Ştefan Lăzăroiu, omul care, de când şi-a propus să candideze la postul de deputat pe colegiul Curtea de Argeş, a reuşit să aducă în zonă mai mulţi miniştri şi un fost şef de stat. De departe unul dintre cei mai activi PDL-işti argeşeni este preşedintele colegiului Curtea de Argeş, candidatul la fotoliul de deputat, Ştefan Lăzăroiu. De când i s-a dat în responsabilitate colegiul, Ştefan Lăzăroiu a reuşit să transforme Curtea de Argeş în centrul politic al judeţului, oraşul în care, de la începutul acestui an, au sosit de la ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, şi până la ministrul de Externe, Teodor Baconschi.

Ministrul de Externe al României a fost prezent şi în această săptămână pe colegiul lui Lăzăroiu, alături de fostul preşedinte al României, Emil Constantinescu, unde, împreună cu senatorul Mircea Andrei, l-a premiat pe cel mai longeviv pompier din Argeş, Ion Lungescu din Brăduleţ, în vârstă de 100 de ani. În afară de aceste vizite la nivel înalt, Ştefan Lăzăroiu s-a implicat şi în organizarea şi finanţarea mai multor manifestări culturale, cum ar fi Festivalul „Brâuleţul”, care a adunat în piaţa din faţa Bisericii Domneşti peste 8.000 de oameni, mai mult decât a scos în stradă Revoluţia din decembrie 1989.

Aţi reuşit să transformaţi colegiul Curtea de Argeş în cea mai activă zonă politică a judeţului. Care este secretul acestei transformări spectaculoase?

Acest colegiu este foarte activ datorită efortului depus de mine şi de domnul senator Mircea Andrei, împreună cu actuala echipă a PDL Argeş. Cu toţii considerăm că zona Curtea de Argeş reprezintă viitorul economic al judeţului. În foarte scurt timp, această zonă va exploda ca o zonă cu un mare potenţial turistic şi agricol. După ce vom realiza acest proiect de refacere a zonei, echipa PDL se va ocupa şi de alte colegii. Avem foarte multe proiecte, dar nu pot să le fac publice pe toate, deocamdată.

Ministerul de Externe, Teodor Baconchi a venit de trei ori în Argeş şi asta în doar câteva luni. Va candida în judeţul nostru?
Nu şi-a declarat această intenţie. Dar, dacă şi-ar dori, ar fi foarte bine. Este un lucru bun ca oameni de valoarea domnului ministru Baconschi să vină în Argeş, să aleagă judeţul nostru, să reprezinte Argeşul. Cu cât avem mai multe astfel de personalităţi, cu atât mai bine. Îi place însă foarte mult colegiul Curtea de Argeş şi oamenii cu care s-a întâlnit. În plus, şi noi avem interesul să aducem în zonă cât mai mulţi miniştri de la Bucureşti pentru a ne susţine în realizarea proiectelor pe are le avem în derulare.

Dacă veţi fi ales deputat, veţi fi cel mai tânăr parlamentar din judeţ şi, posibil, şi din ţară. Sunteţi convins că acest lucru nu va fi un handicap?
Nu. Eu sunt convins că voi putea face multe lucruri pentru Colegiul Curtea de Argeş. Dacă nu eram convins, nu mă băgam într-o astfel de provocare. Dacă sunt devotat, dacă muncesc, voi reuşi să fac multe pentru această zonă. Eu sunt de aici, sunt crescut aici, o parte din angajaţii mei sunt din Curtea de Argeş sau din zonă şi mi-ar fi ruşine să mă întorc la ei dacă nu aş face ceea ce am promis. Repet, îmi doresc să transform Colegiul Curtea de Argeş, într-un colegiu cu un ridicat potenţial turistic şi agricol. Consider că tinereţea este un atu, din punct de vedere al puterii de muncă. Până acum un an…era un dezavantaj, pentru că mulţi credeau că sunt prea tânăr pentru a face lucrurile despre acre le vorbeam. Dar când au văzut ce pot face, ce am făcut în acest timp, au căpătat încredere în mine, atât oamenii cu care mă întâlnesc pe stradă, cât şi cei din administraţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.