Sâmbătă, timp de trei ore, rochiile de mireasă vor putea fi cumpărate la preţuri reduse.

Târgul de Nunţi Euromall reprezintă pentru tinerii care se pregătesc pentru cel mai important eveniment din viaţa lor ocazia ideală de a pune la punct detaliile nunţii perfecte. Începând de vineri, 25 aprilie, pe parcursul acestui weekend, viitorii miri vor descoperi la Euromall Piteşti cele mai spectaculoase şi elegante ţinute, dar şi cele mai noi tendinţe în materie de decoraţiuni şi aranjamente. Evident, „vedetele” Târgului de Nunţi Euromall vor fi rochiile de mireasă, elegante, vaporoase şi pline de farmec, în vreme ce viitorii miri vor descoperi cu siguranţă în ofertele expozanţilor costumul perfect, care se potriveşte stilului personal. Nu sunt neglijaţi nici naşii sau invitaţii, cărora firmele participante la târg le oferă ţinute de vis, care vor satisface cele mai exigente gusturi.
La Târgul de Nunţi de la Euromall Piteşti vor fi prezente şi firme care oferă servicii profesionale menite să transforme cea mai importantă zi din viaţa unui cuplu într-o amintire de neuitat: cele mai elegante restaurante, firme specializate în organizarea de evenimente, fotografi şi cameramani profesionişti, dar şi formaţii de muzică. Pe parcursul weekendului, câteva dintre cele mai renumite saloane de frumuseţe din Piteşti vor oferi pe scena Euromall demonstraţii de make-up şi hair style, dezvăluind viitoarelor mirese tot ce este nou şi la modă pentru a se simţi ca nişte adevărate prinţese în ziua nunţii.
Sâmbătă, 26 aprilie, între orele 17-20, la Târgul de Nunţi Euromall, expozanţii oferă reduceri speciale pentru rochiile de mireasă, ocazie perfectă pentru tinerele aflate în căutarea ţinutei pentru seara magică a căsătoriei de a-şi cumpăra rochia mult visată.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI