Odată cu începerea oficială a campaniei electorale pentru alegerile din decembrie, pe scena politică argeşeană vor continua schimbările de persoane şi personaje, mai ales în funcţiile de execuţie de la nivelul judeţului. Unul dintre cei ce vor părăsi funcţia actuală este chiar subprefectul Gheorghe Marin, care va intra în lupta electorală pentru câştigarea postului de deputat la Câmpulung.

Om cu simţul realităţii şi cu respect faţă de colegi, Marin a decis să îşi dea demisia, conştient fiind că nu va putea să se ocupe de treburile de la Prefectură şi de campanie, în acelaşi timp. Şi că nici nu se face aşa ceva, jucând la două capete! Asta, deşi nu are cum să fie sigur că va câştiga alegerile şi va deveni deputat, caz în care ar rămâne pe dinafară. Din câte se pare, subprefectul Marin îşi va anunţa demisia chiar zilele acestea, deşi campania începe oficial de abia la începutul lui noiembrie.
Spre deosebire de subprefectul Marin, aflat într-o situaţie similară, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, liberalul Iani Popa, nici nu vrea să audă de un asemenea gest! Şi nu se poate spune că nu ştie în ce situaţie este, din moment ce, spun zvonurile, i s-ar fi cerut chiar de la centru să rezolve problema de incompatibilitate morală în care se găseşte. Astfel, preşedintele liberalilor argeşeni joacă la două capete: dacă va reuşi să câştige alegerile, va ajunge senator. Dacă nu, rămâne vicepreşedinte al CJ.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI