Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Argeș anunță începerea perioadei de înregistrare a aplicațiilor în programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară 2020 (minim 2 luni).

Condiții de aplicare: vârsta cuprinsă între 18 – 35 ani; studenți la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, la cursuri de zi; cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

Documente necesare: copie act de identitate (cu o valabilitate de minim 6 luni); fișă de solicitare – Bewerbung – completată ȋn 2 exemplare la calculator, printată față – verso și semnată (formularul tipizat și instrucțiunile de completare a acestuia se găsesc pe site-ul www.anofm.ro AJOFM Arges); adeverință de la facultate ȋn care să se specifice anul de studii și ce tip de cursuri urmează studentul (tipizat facultate); adeverință de la facultate – Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat precum și instrucțiunile de completare sunt postate pe site-ul www.anofm.ro AJOFM Arges); 3 fotografii tip pașaport; copie permis de conducere (dacă este cazul).

Studenții care au domiciliul sau sunt înregistrați la o instituție de învățământ superior din județul Argeș, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Arges, bulevardul Republicii, nr. 11, telefon 0248 222415, pentru a-și înregistra aplicațiile. Înregistrarea se va desfășura în perioada 13.01.2020 – 14.02.2020, în intervalul luni – joi, orele 10.00 – 15.30 și vineri, orele 10.00 – 13.00.

Comments

comments