Începând de miercuri, 15 ianuarie, la Mioveni va demara acţiunea de distribuire a setului de produse de igienă către persoanele beneficiare de venit minim garantat și către persoanele beneficiare de alocație pentru susținerea familiei. Un pachet cu produse de igienă conține: periuțe de dinți, tuburi cu pastă de dinți, săpun lichid, șampon pentru copii, șampon pentru adulți, pungi de detergent pentru rufe.

Pentru beneficiarii înscrişi iniţial pe liste, produsele de igienă se vor ridica pe baza actului de identitate valabil (nu se oprește copie după documentul de identitate, ci doar se verifică datele).

Distribuirea produselor de igienă către persoanele îndreptăţite se va face programat de către angajații Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Mioveni.

Această acțiune se derulează în conformitate cu dispozițiile Regulamentului nr. 223/2014 al Parlamentului European și ale Hotărârii Guvernului nr.784/2018, prin implementarea Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate POAD 2019-2021, finanţat din Fondul de ajutor european destinat celor mai defavorizate persoane.

Comments

comments