Cum numărul câinilor abandonați a crescut alarmant în ultimii ani și majoritatea provin din mediul rural, sterilizarea gratuită rămâne cea mai bună soluție. Reprezentanții adăpostului pentru câini AULIM de la Smeura au desfășurat recent o astfel de campanie și în comuna Nucșoara.

”Pe lângă sterilizările la sediul nostru din comuna Moșoaia, satul Smeura, am hotărât să facem și sterilizări pe teren pentru că trebuie să stopăm de la sursă nașterea unor pui nedoriți. Numai prin sterilizare și sterilizare masivă reducem numărul câinilor abandonați. Sper să avem succes în continuare”, a precizat Mara Bădița, coordonator campanie.

Acțiunile au avut succes în toate localitățile în care s-au desfășurat. Clinica mobilă veterinară se deplasează în toate zonele unde este solicitată, iar proprietarii de câini trebuie să știe că sterilizarea se face de către specialiști și este gratuită.

AULIM oferă ajutor proprietarilor de câini (masculi şi femele), prin sterilizare GRATUITĂ. Deţinătorii sunt rugaţi să-i aducă pentru sterilizare la sediul asociaţiei din comuna Moşoaia, sat Smeura. Pentru un număr mai mare de câini, reprezentanții AULIM se deplasează în orice localitate cu clinica mobilă.
Program: 08:00 – 14:00
Telefon: 0733.929.356

Comments

comments