ATENŢIE, SE ÎNCHID UŞILE! Pentru a marca găzduirea finalei Ligii Europa la Bucureşti, Metrorex a luat decizia ca 6 staţii de metrou din Bucureşti să porte, temporar, numele unor fotbalişti celebri, printre care şi Nicolae Dobrin. „Atenţie, se închid uşile! Urmează staţia Nicole Dobrin, cu peronul pe partea dreaptă…!”. Pentru a marca găzduirea finalei Ligii Europa la Bucureşti, Metrorex a luat o decizie cu adevărat de felicitat. Astfel, în perioada 6-10 mai, nu mai puţin de şase staţii de metrou din Bucureşti vor purta numele unor fotbalişti celebri, după cum urmează: staţia Piaţa Victoriei va fi redenumită „Nicolae Dobrin”, Obor – „Gică Hagi”, Piaţa Iancului – „Fernando Llorente”, Piaţa Muncii – „Radamel Falcao” şi Dristor – „Rică Răducanu”, iar staţia Ştefan cel Mare va deveni „Ion Pîrcălab”. Pentru ultima alegere, aceasta a fost destul de disputată, deoarece pentru staţia din Ştefan cel Mare au mai întrat în competiţie şi alte nume, precum cel al lui Cornel Dinu şi  Mircea Lucescu.
Deşi Lucescu merita ca numele său să fie dat staţiei de metrou din Ştefan cel Mare, mai ales că e ultimul antrenor român care a câştigat Europa League, acesta nu a fost ales şi din cauza incidentului cu tramvaiul. În perioada menţionată, la intrările din cele şase staţii de metrou vor exista indicatoare cu noile denumiri, iar în timpul programului de lucru vor fi difuzate anunţuri cu privire la finala ce se va disputa pe „Arena Naţională”.
Programul de lucru al metroului va fi prelungit pe 9 mai, acesta urmând să circule până la ora 1 noaptea. Impresionată de acest lucru, Gica Dobrin ne-a declarat: „Sunt convinsă că Gicu nu a fost uitat de nimeni. Mă onorează ceea ce s-a decis, dar mai ales mă onorează că numele Dobrin se pomeneşte cu prilejul unui asemenea mare meci. Cred că întreg judeţul nostru este bucuros, iar Gicu, de acolo, de sus, de unde ne priveşte pe toţi, sunt convinsă că zâmbeşte!”.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI