DATORNIC CU PRETENŢII DE PATRON Bogdan Fraedrich nu a mai plătit de cinci luni chiria pentru spaţiul în care are localul Mora Champagne Bar, spaţiu care îi aparţine Piei Danielopol, stră-strănepoata fostului prim-ministru I.C. Brătianu. Bogdan Fraedrich, poreclit şi „Sanchi”, fostul iubit al Luminiţei Anghel, este dator 10.000 de euro la o urmaşă a lui I.C. Brătianu.  „Sanchi” a încercat să devină patron, dar fără să dea şi bani. Astfel a preluat împreună cu Andreea Baciu, o prietenă de care a fost foarte apropiat într-o perioadă, Mora Champagne Bar, un local din zona Guvernului.

Cei doi trebuiau să achite două rate a câte 80.000 de euro pentru a prelua afacerea, iar asociata lui „Sanchi”, care a trăit mai mulţi ani în străinătate, a fost cea care s-a oferit să plătească prima parte din bani, investind şi alţi 70.000 de euro, deci un total de 150.000 de euro. În plus, cei doi asociaţi trebuiau să achite chiria pentru spaţiu, care este în proprietatea doamnei Pia Danielopol, o româncă stabilită de ani buni în Paris, stră-strănepoată a lui I.C. Brătianu. Problemele au început în momentul în care termenele scadente au fost depăşite. Cu multă abilitate, „Sanchi” a reuşit să se fofileze cât mai mult, aruncând pisica în curtea asociatei Andreea. Situaţia administrativă a clubului continuă să devină însă pe zi ce trece mai dramatică. Există informaţii că Fraedrich nu a plătit nici avizele de funcţionare, iar pe contorul de gaze a fost pus sigiliul, pe care cineva l-a rupt!
De asemenea, de aproape cinci luni s-au adunat datorii la chirie de aproximativ 10.000 de euro către Pia Danielopol, iar femeia vrea să-l evacueze pe „Sanchi” din spaţiul deţinut de ea.
Familia Danielopol a confirmat problemele: „Şi noi am fost păcăliţi, dar cea care îi este asociată a ieşit cel mai rău din toată această poveste. Am auzit că omul îşi spune Bogdan Fraedrich. Poate speră să păcălească lumea că face parte din vreo familie de nobili din Germania. Numele lui în buletin este Bogdan Şteblea, aşa ar trebui să fie numit”, a explicat soţul Piei Danielopol.
Pia Danielopol face parte dintr-o familie extrem de importantă pentru istoria României. Este urmaşa lui Alexandru Danielopol, decedat în 2009 la Paris, un adevărat erou al ţării, după ce, din calitatea de Ministru de Externe, a salvat de la epurare aproximativ 300.000 de români din Basarabia. Bunica ei a fost sora lui Ion Pillat, care, la rândul ei, a fost nepoata lui Ion C. Brătianu, important om politic în secolul al XIX-lea, cu două mandate de prim-ministru.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI