Sorin Cîmpeanu, premier interimar

În urmă cu doar câteva minute, preşedintele României, Klaus Iohannis l-a numit pe ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, premier interimar.

 

Sorin Cîmpeanu (47 ani) numit de preşedintele Klaus Iohannis drept premier interimar, a ocupat în Guvernul Ponta funcţia de ministru al Educaţiei.
Este rectorul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti şi preşedintele Consiliului Naţional al Rectorilor. A absolvit Colegiul Naţional „Sf. Sava” Bucureşti, după care a urmat Facultatea de Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului de la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucuresti (USAMV), al carei rector este din 2012.

Începând din anul 2012 este secretar general al Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), membru corespondent al Academiei de Ştiinte Agricole şi Silvice „Gheorghe Ionescu Siseşti”, membru corespondent al Academiei de Ştiinte Tehnice din România şi vicepreşedinte al Comitetului National Român pentru Programul Hidrologic Internaţional (CIHR).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here