Sorin Apostoliceanu, PNL Argeş: “Felicit inițiativa Consiliului elevilor, dedicați ideii de a lua atitudine!”Demersul Consiliului Elevilor, prin care am fost solicitat să îmi declar public angajamentul pentru susținerea educației ca prioritate a comunității, m-a bucurat și mi-a dat ocazia să răspund, cu toată inima, “prezent!”, așa cum am fost mereu, la invitația acestor reprezentanți ai generației tinere a Piteștiului.

Aceasta este, iată, o dovadă a faptului că avem copii și adolescenți implicați în viața cetății și interesați de evoluția sistemului școlar, de punerea educației pe primul plan de către administrația locală.

Pentru mine, părinte fiind, a susține școala piteșteană este firesc și am un interes personal să mă asigur că toți factorii responsabili vor acționa în concordanță cu această decizie.

Felicit inițiativa acestor copii dedicați ideii de a lua atitudine și de a face lucrurile să se întâmple. Le promit că voi fi alături de ei, cu toate pârghiile pe care funcția de primar mi le va pune la îndemână, pentru a dezvolta, în Pitești, un sistem educațional de care orice copil să beneficieze și prin care să ne ținem aproape tinerii, la finalul studiilor, să rămână în Pitești, dornici să contribuie la crearea unui oraș modern și plin de viață.

Dragi copii, #sepoateșiînPitești!

Material realizat de Editura Realitatea Argeşeană SRL la comanda Partidului Naţional Liberal – organizaţia judeţeană Argeş, CUI mandatar financiar 21200012.

Comments

comments