Sora vicepreşedintei CJ Argeş, studentă eminentă la Medicină

CARIERE În vreme ce Simona Bucura – Oprescu, vicepreşedintele CJ, a ales să se lupte cu adversarii politici, sora acesteia, Bianca, a decis să facă un alt fel de politică: să salveze vieţi.
Simona Bucura-Oprescu este, la doar 32 de ani, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi unul dintre cei mai apreciaţi tineri politicieni din Argeş. Puţini ştiu însă că Simona are şi o soră de nota 10, şi la propriu, şi la figurat, Bianca Bucura, care, pe lângă faptul că este foarte frumoasă, este şi foarte inteligentă. Are 24 de ani şi este studentă în anul V la Facultatea de Medicină şi Farmacie din Bucureşti. Bianca nu este un student oarecare, ci unul eminent, fiind bursieră încă din primul an. Nu face politică şi consideră că sora ei îşi dedică prea mult timp politicii.
„Bianca şi-a dorit de mică să devină medic. Şi nu este vorba de o dorinţă naivă de copil, ci permanent a făcut tot posibilul ca acest lucru să se concretizeze. Când era copil, spunea că se va face medic pentru a-i trata pe bunicii noştri şi pentru a-i ţine cât mai mult timp sănătoşi. Nu face politică şi nici nu este de acord cu faptul că eu sunt atât de implicată în politică. Tot timpul îmi reproşează că îmi dedic prea mult timp din viaţa de zi cu zi politicii. Dacă ar fi să mă retrag mâine din viaţa publică şi din politică, ar fi cea mai fericită. În acelaşi timp ştie că, pentru mine, ceea ce fac înseamnă foarte mult şi nu îmi cere în mod expres acest lucru. Bianca este un copil cuminte, studios, care vrea să devină un foarte bun medic. Sunt convinsă că va ajunge acolo unde şi-a propus, iar cei care îşi vor da viaţa pe mâinile ei vor fi în siguranţă”, ne-a povestit Simona Bucura-Oprescu despre sora sa, viitoarea doctoriţă Bianca Bucura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.