Social-democrații au donat sânge în cadrul unei acțiuni naționale organizată la Câmpulung

“Sângele salvează vieți!  Credem în solidaritate și în umanitate și acționăm! Social-democrați din tot județul #Argeș au donat astăzi #sânge în cadrul unei acțiuni naționale organizată la #Câmpulung.

Din păcate, viețile multora dintre semenii noștri depind de sângele pe care oricare dintre noi îl putem dona. Este un gest simplu, care înseamnă însă cel mai de seamă dar pentru cei aflați în suferință: sângele salvează vieți!

O echipă numeroasă a PSD Argeș a fost prezentă la eveniment. Echipa a fost condusă de către Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, și de deputatul Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș. Din echipă au făcut parte senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Pavelescu Nicolae, Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru BUGHIU, consilieri județeni, consilieri locali, precum și membri ai TSD și ai OFSD Argeș.

Campania de la Câmpulung a fost organizată de televiziunea Digi 24, având ca principal partener Consiliul Județean Argeș.

Social-democrații care au donat sânge, dar au donat și cardurile cu suma de aproape 70 de lei fiecare ce se acordă celor care fac acest gest. Toate cardurile vor fi folosite pentru beneficiari ai serviciilor oferite de către Direcția Generală de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Argeș, instituție din subordinea Consiliului Județean Argeș.

Mulțumim tuturor celor care au fost prezenți la această acțiune! Donând sânge dăruim viață! Donează și tu!” – se arată într-un comunicat de presă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.