ŞOCANT! O bătrână bolnavă, luată de Salvare, după un abuz al controlorilor de la Publitrans. Incidentul s-a petrecut în autobuzul cu numărul AG 12 REN

O piteşteancă, Gianina Olaru, a fost martora unui eveniment nefericit, însă des întâlnit în oraşul Piteşti.

 

Geanina Olaru a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care şi-a exprimat indignarea asupra atitudinii controlorilor pe autobuzele din Piteşti. Marţi, 5 ianuarie, doi controlori au tăbărât pe o bătrânică bolnavă pentru că nu compostase biletul. Deşi femeia a încercat să le explice situaţia, că este operată şi nu poate să stea în picioare, motiv pentru care i-a dat biletul său unui alte doamne pentru a-l composta, însă, încă nu îl primise înapoi, pe cei doi „justiţiari” nu i-a interesat motivaţia bătrânei.

Au continuat să fie agresivi, iar femeii i s-a făcut rău. Nici măcar acest lucru nu i-a oprit pe „corecţii” controlori, care ştiu să umilească un om bătrân şi bolnav. Revenind la urâtul incident de la începutul acestui an, controlorii nu s-au potolit până când nu s-au revoltat toate persoanele din autobuz, iar şoferul a fost nevoit să oprească şi a fost chemată salvarea pentru a-i acorda îngrijiri femeii.

Vă relatăm şi mesajul integral al femeii, martoră la eveniment, postat pe pagina personală de Facebook, mesaj ce are nu mai puţin de 600 de distribuiri.

„Astăzi, aceşti domni controlori au tăbărât pe o biată femeie în vârstă că nu făcuse biletul, deoarece era operată şi nu putea sta în picioare şi aştepta să-i composteze o altă doamnă biletul, dar aceşti nesimţiţi de controlori nu au lăsat-o în pace şi doamnei în vârstă i s-a făcut rău în autobuz şi atunci ei ziceau „că se preface” până a sărit lumea că altfel cădea jos după scaun. Până în final şoferul de pe autobuz AG 12 REN a oprit autobuzul şi a chemat salvarea, asta find la ora 11.30 …. Vă rog distribuiţi mai departe să se ia măsuri cu aceşti nesimţiţi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here